Her Alanda Hizmet

İlimizin sağlık standartlarını en üst noktaya taşıyan ve şehrimizi bölgesinde sağlık üssü ve merkezi konumuna yükselten Fethi Sekin Şehir Hastanesi, birçok alandaki yeni hizmet ve uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

Her Alanda Hizmet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle pandemi dönemi ve sonrasında yaşanan sosyal ve psikolojik  sebeplerin tetiklediği vaka sayısındaki artışları gören Hastane Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, Aile Danışmanlığı Polikliniği’ni hizmete açtı.

Aile içi iletişimde yaşanan sorunlar, evlilikte uyum problemleri, çocuklardaki davranış bozuklukları, ergenlik dönemi problemleri ve sınav kaygısı, televizyon ve internet bağımlılığı, aileyi oluşturan bireylerin birbirleriyle olan ilişkileri, yaşadıkları sorunlar, sorun çözme, evlilik, ayrılık ve boşanma sırasında çocuklarla ilgili bireysel ya da bireyler arasındaki sorunların üstesinden gelmesine yardımcı olmak amacıyla kurulan  Aile Danışmanlığı Birimi uzman kadrosuyla hizmete başlamış durumda.

İlimizde başta Elazığ Belediyesi olmak üzere bazı kamu kurumları tarafından başarıyla ve ücretsiz, özel klinikler eliyle de ücretli verilen böylesine bir hizmetin her gün binlerce insanımızın gittiği şehir hastanesinde de verilmeye başlanması isabetli bir karar ve adım olmuş.

Beden sağlığı yanında ruh ve toplum sağlığını da önceleyen   bir birimin açılışını sağlayan hastane yönetimine sonsuz teşekkürler.