Hepimize Örnek Olsun…

Hani zaman zaman şehirdeki yanlış ve yamukluklara isyan edip de haklı olarak 'gidesim var' restini çekiyor ya Halis Abimiz… Bazen de kimsenin aklına gelmeyen hizmetleri Elazığlılar ile buluşturarak inovatif projelerle göğsümüzü kabartıp tekeden süt çıkararak memleket sevdasını gösteriyor.

Hepimize Örnek Olsun…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu insanının arif yönünü ve pratik zekasının en somut örneğini hem bizlere hem de yöneticilere ilham olarak sunan Halis Abimiz, “dertli sölegen olur” kabilinden onca işin gücün arasından bir fırsat bulur ve güncel olaylar ve kişiler hakkında mutlaka yorumlarını sosyal medya hesabından paylaşır.

Duyarlılığı ile ön plana çıkan Yıldız, şimdiler de ise yine yaptığı yapacağını ve ülke gündemine girmeyi başardı. 

Gakgobüs, Bürobüs, Gıdabüs, gibi çeşitli yerlerde kullanılacak araçları yeniden tasarlayarak Elazığ’da farklı bir meslek dalı oluşturan işadamı Halis Yıldız şimdi de Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi için Diyarbüs yaptı.

Yıpranmış araçları tamir ederek tekrar kullanılabilecek duruma getiren İş adamı Yıldız ve ekibi önemli projelere imza atarak adlarını bir kez daha duyurdu.

1 aydır araçla uğraştıklarını belirten Yıldız, sırada mardinbüs ve urfabüs hazırlamak için çalışmaların başlayacağını söyledi. 

Kendine özgü ve farklı projeleri hayata geçirmesi ile tanınan ve Elazığ’ı tanıtan Yıldız,  kalifiye eleman bulamadığını belirterek,  “Benim 10 tane elemanım olsa Amerika’ya bile kafa tutarım” dedi.

Elazığ’ın senin gibi duyarlı ve girişimci insanlara ihtiyacı var. Sen hep Elazığ’da kal ve böyle projeler ile gururumuz ol. Bir çok insanın anlatamadığını anlatan ve yapamadığını yapan iraden ile hepimize iyi bir örneksin. 

Sıra da ne var?