Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun, Karaman Valisi Olarak Atandı

Son dakika: Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 9 vali görevden alındı, yerlerine yeni atamalar yapıldı. Elazığlı hemşehrimiz Tuncay Akkoyun, yayımlanan kararname ile Karaman Valisi olarak atandı.

Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun, Karaman Valisi Olarak Atandı

 Yayımlanan kararname ile 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, yerlerine yeni vali atandı.

TUNCAY AKKOYUN KARAMAN VALİSİ OLARAK ATANDI
Kararname ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Elazığlı hemşehrimiz Tuncay Akkoyun, Karaman Valiliği’ne atandı.

Hakimiyet Gazetesi olarak yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettieren ve 2018 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan, son kararname ile de Karaman Valisi olarak atanan hemşehrimiz Tuncay Akkoyun'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

TUNCAY AKKOYUN KİMDİR?

Tuncay Akkoyun 07.08.1976 tarihinde Elazığ'da doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini Elazığ'da tamamladı.

1995 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü'nde başladığı üniversite öğrenimini 1999 yılında tamamladı.

Aynı yıl İçişleri Bakanlığı'nca açılan kaymakamlık sınavını kazanarak, 2000 yılı Mayıs ayında Elazığ Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

Adıyaman-Besni, Adana-Karaisalı ve Malatya-Kale Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

2018 yılından bugüne kadar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Tuncay Akkoyun, 12.05.2022 tarihinde Karaman Valisi olarak atandı.

Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun, Karaman Valisi Olarak Atandı
Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun, Karaman Valisi Olarak Atandı