HARPUT OSB DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ TSO'yu ziyaret ederek Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Harput OSB Müdürü İlkay Akçan ve Elazığ OSB İnşaat Teknikeri A.Sadi Tangülü ile Harput OSB'nin parselasyon ç alışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HARPUT OSB DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

PARSELASYON ÖN TASLAK ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Vali Kaldırım’a bilgiler veren Başkan Arslan, Harput OSB’nin parselasyon ön çalışmasının OSB Müdürü İlkay Açan ve teknik bir ekip tarafından tamamlandığını belirterek, hazırlanan taslak çalışma üzerinde detaylı bilgiler verdi. İlkay Akçan ve İnşaat Teknikeri Tangülü’de görüş ve önerilerini dile getirerek yapılan hazırlığın teknik detayları hakkında bilgiler verdiler.

Elazığ TSO Başkanı Aslihan Arslan, proje aşamasında çok titiz davranmak istediklerini belirterek, “Sayın Valim bu çalışmayı Ankara’da gerek konusunda uzman olan kuruluş ve kişilerle değerlendirip Bakanlık onayına takdim etmeden önce yine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ilgili dairesiyle de bir ön görüşme yaparak son şeklini vermeyi hedefliyoruz. Amacımız burada mükemmele doğru gitmek ve ilimizin bu yeni sanayi alanını her yönü ile çok iyi değerlendirip altyapıyı sorunsuz bir şekilde konuşlandırmaktır” dedi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım ve değerlendirme heyeti yaklaşık bir saat süren toplantı ile taslak proje üzerinde değerlendirmelerde bulundular.(Bülten Haber)