HARPUT'A HİZMET YAPILIYOR

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat,Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

HARPUT'A HİZMET YAPILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Erkan BAY/Elazığ’ın tarihi yerlerden biri olan Harput’ta yapılan çalışmalar hakkında Harput Muhtarı Zülküf Demirpolat’tan bilgiler aldık.

Muhtar Demirpolat yaptığı açıklamada,’’Harput önemli bir yer.Yapılan hizmetlerden memnunuz.Eksikliklerimiz de en kısa zamanda giderilecek.’’dedi.

 

KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM

2014 yerel seçimleri ile birlikte Muhtar olarak göreve başladığını ifade eden Demirpolat,’’Harputta görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum.Bu nedenle önemli hizmetler yaptım.Elazığ’ın girişinden Harput’a doğru bir çok hizmeti yerine getirdik.’’dedi.

 

ELEKTRİK AKSAMINI YENİLEDİK

Muhtar Demirpolat,’’2017 yolunda yollarımızı yaptırdık.Keskin virajdan Balakgazi’ye kadar olan yola çelik bariyerler yaptırdık.Elektrik aksamını tamamen yeniledik.Harput’un olmazsa olmazı olan Doğalgaz’ı getirdik.Ayrıca mezarlık alanını komple kilitli parke yaptırdık.’’diye ifade etti.

MÜCAHİT YANILMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Zülküf Demirpolat,’’Harput’ta bulunan mezarlık alanlarında çeşme yoktu.Göreve geldikten sonra her mezarın başına birer çeşme yaptık.Pertek tarafına bakan kısımda 60 kilometreye yakın bir asfalt yaptık.Kısacası merkebin gitmediği yere Elazığ Belediyesi asfalt götürdü.Bu anlamda Elazığ Belediye  Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz.’’dedi.

 

EKSİKLİKLER VAR AMA EN KISA SÜREDE YAPILACAK

Eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Muhtar Demirpolat,’’Feti Ahmet Baba türbemizin halıları değişti.Özgeçmişlerini yazdırdık.Benim hayalim Feti Ahmet Baba türbesini,Somuncu Baba tarzında yapmak.Bununla ilgili çalışmaların projelerini gördük.İnşallah en kısa zaman hayata geçecek.’’dedi.

HALI SAHA İSTİYORUZ

Muhtar Demirpolat,’’Elazığ Belediyesi güzel işler yaptı.Emeklerini inkar edemeyiz.Kendilerine teşekkür ediyoruz.Bir çok eksikliğimiz giderildi.Ama gençlerimiz bir spor salonu istiyor.Boş zamanların da spor yapmak için bir salon talebinde bulunuyor.Ayrıca bir halı saha da yapılırsa vatandaşlarımız daha da mutlu olacak.’’dedi.

 

VATANDAŞ ŞEHİR ŞEBEKE SUYU İSTİYOR

Muhtar Demirpolat,’’Pertek ve Mürüdü’ye bakan kısımdaki evler su sorunu yaşanıyor.Vatandaşlar bu bölge de şehir şebeke suyu istiyor.Ayrıca bu bölgeye de doğal gaz gelirse çok güzel olur.Yolların asfaltı yapıldı.İnşallah en kısa sürede bu sorunda  çözülecek.’’dedi.

IŞIKLANDIRMALARIN GENİŞLETİLMESİ LAZIM

Demirpolat,’’Harputtan  Feti Ahmet Baba ve Dabakhane yol güzergahına Elazığ Belediyemiz ışıklandırma yaptı.Bu ışıklandırmayı mezarlık alanından,Feti Ahmet Baba,Dabakhane ve Kiliseye kadar da verilirse bizim için çok güzel olur.Çünkü olumsuz olayların yaşanmasına engel olunur.’’dedi.

 

HARPUT NÜFUSUNUN ÇOĞALTILMASI GEREKİYOR

Harput’ta nüfusun çok düştüğünü belirten Demirpolat,’’İlk önce Harput’un yaşanabilir bir yer olması için nüfusun artması lazım.Her geçen gün konut sayımız azalıyor.Yetkililer en kısa sürede konut sayısını çoğaltırsa iyi olur.Şuan Harput’ta 500 seçmen var.Toki’nin yada müteahhitlerin devreye girmesi gerekiyor.Çünkü Harput demek Elazığ demektir.’’dedi.

 

ELAZIĞ  BELEDİYESİNDEN MEMNUNUZ

Muhtar Demirpolat,’’Harput’un temiz olması için Elazığ Belediyesi yoğun olarak çalışıyor.Bizlerinde gayretleri ile çok şükür temizlik konusunda bir sorun yaşamıyoruz.’’dedi.