Hangisini Yazalım?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Resmi Gazete'de atama kararları yayımlandı. Atama kararlarında birçok şehrin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde değişim yaşandı.

Hangisini Yazalım?

Daha önce Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünü vekâleten yürüten hemşerimiz Murat Demir bu göreve asaleten atandı.

İki ay önce ilimize atanan Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Yiğit de kararnamede bu göreve asaleten atanmış oldu. 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürüne asaleten atandığı görevinde başarılar diliyoruz.
Daha ilimizde beş yıla yakın bir süre İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapan hemşerimize Feyzi Gürtürk’e başarılı çalışmalarına rağmen asil kadro verilmemişti.

Milletvekillerinin Milli Eğitim Bakanları ve bakan yardımcıları düzeyinde beş yıl süre ile yürüttükleri çalışma sonuçsuz kalmış ve Feyzi Gürtürk, kadro almadan görevinden alınmıştı.

Bu olay da gösterdi ki bakanlıklarda siyasilerin değil, bakan yardımcılarının ve üst düzey bürokratların dediği oluyor, talepler kısa sürede yerine getiriliyor. 

Nimet-külfet dengesi açısından olduğu kadar emek ve ortaya konan başarılarla birlikte verilen sözleri de göz önünde bulundurup yığınla laf söylemek isteriz ama “hangisini yazalım ki” deyip sukutu tercih edelim.