Haksızlık Ediyoruz

Başta Hakimiyet Gazetesi olmak üzere medya kuruluşları olarak şehrimizin ve halkımızın yaşadıkları sorunları sık sık dile getiriyoruz. Bir öz eleştiri yapmak gerekirse gazetecilik mesleğinin bir gereği olan ve yapılanları ekleştirmekle birlikte önerilerimizi de sıraladığımız bu tür haberlerin, şehirde gerçekleştirilen başarılı ve güzel işlerin önüne geçtiğini ve gölgede bıraktığını da ne yazık ki görüyoruz.

Haksızlık Ediyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her şey kötü ve çözümsüz değil bu şehirde. Ayda bir defa bir dostumuzun OSB’de bulunan tesisinde bir araya geliyor ve şehri konuşuyoruz. 

Her OSB’ye gittiğimizde yeni tesislerin yapıldığını ve üretimlerin gerçekleştirildiğini görüyoruz. Bulunduğumuz mevkiden birkaç firmanın giriş çıkışları da gözüküyor. Mesai bitimi olan saat 17.30’da bu firmalardan çıkan eleman sayılarını görünce ilimiz sanayisi adına umutlanıyor ve heyecanlanıyoruz.

Zor zamanda yatırım yapmak, hele hele maliyetlerin yarı yarıya arttığı inşaat ve yapı sektöründe var olmak ve şehre katma değer üretmek gerçekten takdir edilmesi ve her fırsatta desteklenmesi gereken bir tavırdır.

Bize düşen ise şehrin dört bir yanında bulunan ve şehre hem istihdam hem de üretim noktasında katkıda bulunan bu başarı hikayelerini daha çok tanıtmak ve onları yüreklendirmektir.