GURUR DUYUYORUM

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hakimiyet Gazetesine yapmış olduğu  açıklamada, 'Operasyon başladığı günden itibaren Belediye ve şahsımız adına açıklamalarda bulunduk. Canımız pahasına bu hareketin arkasında olduğumuzu ifade ettik. Meclisimizi topladık bu hareketi destekleyen açıklamalarda bulunduk. Meclis kararı aldık. Söz konusu vatan olunca siyasi ayrılıklar olmaması lazım.' diye konuştu.

GURUR DUYUYORUM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,Hakimiyet Gazetesine yapmış olduğu açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın kurduğu partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Hem sahada hem masada kazandık. Türk vatandaşı olmaktan, hem de Cumhurbaşkanımızın kurduğu partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın dik duruşu ve kararlılığıyla bütün Avrupa ülkelerini ve ABD'yi karşısına alarak bu operasyonu başlatıp hem sahada hem masada zafer elde etmesini takdirle karşıladıklarını söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Cumhurbaşkanımızla ne kadar gurur duysak azdır" diye konuştu.

 

KARARLI DURUŞU İLE ZAFER ELDE ETTİK

Başkan Şerifoğulları,” Barış Pınarı operasyonu'nun başarılı bir operasyon olduğunu yetkililer vurguladı. 600 üzerinde terörist öldürüldü. Oradaki güvenliğin sağlanması için ordumuz kahramanca mücadele ettiler. Operasyonun amacı bölgeye güvenli hale getirmek terör koridorunu yok etmek, terör devleti kurmak isteyenlerin önüne set çekerek o bölgeye güvenli hale getirmek.Bunu yaparken Suriye'nin bütünlüğünü koruyacağını da her defasında açıkladı. Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu iradesi ile bir mutabakata varıldı. Operasyona ara verildi. Trump'un ağzından “Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya'nın en iyi liderlerinden bir tanesi” demesi bizi gururlandırdı. Dışişleri bakanı da hem sahada hem masada kazandık dedi. İstediğimiz her şeyi aldık demesi Türk milletinin yüreğine su serpti. İnşallah yine masada anlaşılan konular üzerinde vazgeçmeden bu kararlılıkla devam ederek oranın güvenli bölge halin getirilip 35 Kilometre  derinliğe gidilerek terör koridoru kurmak isteyenlere ve bunları destekleyen diğer ülkelere de de çok önemli ders verdiğimizi düşünüyorum.” dedi.

 

AK PARTİLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Bu operasyonunun sıradan bir operasyon olmadığına dikkat çeken Şerifoğulları,”  Değil Kıbrıs barış harekâtından daha geniş bir operasyon başlatıldı. Ülke içinde ki bütün katmanların birlik içinde hareket etmesi gerekiyordu. Çatlaklıklar oluştu. HDP kendi yandaşlarını korumak için açıklamalarda bulundu. Destek vererek yurt dışında yapılan operasyona gölge düşürmeye çalıştılar. MHP tam desteğini verdi. Yine de bir takım destek alamadık bazı kesimlerden. Vatan söz konusu olduğunda tek vücut olmak gerekirdi. HDP ve CHP'nin tavrı tüm Türk Milletini yaralamıştır. Ama bu anlaşma Türkiye'nin başarısı,Cumhurbaşkanımızın başarısı kararlı duruşu onlara ders olmuştur.” dedi.

 

OPERASYONUN HEP ARKASINDA OLDUK

Şahin Şerifoğulları,” Cumhurbaşkanımızın partisinde olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu partide olmak onun emirlerini yerine getirmek Cumhurbaşkanımızla birlikte hareket etmek bizim için onur ve şereftir. Operasyon başladığı günden itibaren Belediye ve şahsımız adına açıklamalarda bulunduk. Canımız pahasına bu hareketin arkasında olduğumuzu ifade ettik. Meclisimizi topladık bu hareketi destekleyen açıklamalarda bulunduk. Meclis kararı aldık. Söz konusu vatan olunca siyasi ayrılıklar olmaması lazım. Herkes tek vücut hareket etmesi lazım. Hem Türk olmaktan, hem Türk vatandaşı olmaktan, hem de Cumhurbaşkanımızın kurduğu partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum.” diye ifade etti.