Gürsel Erol'dan Elazığspor'a ziyaret

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığspor Kulübü'nü ziyaret ederek, Sakaryaspor maçı için başarılar diledi

Gürsel Erol'dan Elazığspor'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığspor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette Gürsel Erol’a, Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan da eşlik etti.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, teknik ekip ve futbolcularla samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Milletvekili Erol, eskiden olduğu gibi bundan sonra da her şartta kulübün yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

6 AYLIK MAAŞINI PRİM VERDİ

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Erol, “Stadyumun henüz yapılmamasından ötürü seyircilerimizin sitemleri var. Geçtiğimiz dönem lig bitmeden stadyumun yıkılması, uygun olmayan bir karardı. En azından kendi stadımızda maçlarımızı oynasaydık belki bugün bu halde değildik” dedi.

Gürsel Erol ziyaret esnasında 6 aylık maaşını da Elazığspor’a prim olarak verdi.

Elazığspor’a Sakaryaspor karşısında başarılar dileyen Erol, “Elazığspor’un yaşatılmasıyla ilgili elimizden geleni yaparak, desteklerimizi sürdüreceğiz. Elazığsporlu futbolculardan ve yönetimden bir isteğim olacak. İl Özel İdare Basketbol Takımımız Süper Lig’e yükseldi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımlar ilimize gelecek. Onların gelecek olmasının ilimize faydasını, futbolda da bu başarı yakalandığı takdirde yaşanacağını hissettirmemiz lazım. Basketbol takımının maçlarına da takım olarak iştirak edin. Bütün spor kulüplerinin birlikte hareket ettiğini, Elazığ kamuoyu hissetmeli” diye konuştu.

ÖZTÜRK: “EROL, HER ZAMAN YANIMIZDA”

Ziyaretinden ötürü Milletvekili Erol’a teşekkür eden Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk ise; “Morale ihtiyacımız var. İşin maddiyatı bir tarafa, maneviyata çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımız nasıl her zaman yüreğini Elazığspor’a açtıysa siyasilerimizin de açması bizi mutlu ediyor. Sayın Vekilimiz maaşının yarısını kulübe gönderiyordu. Bizim dönemimizde de bu devam etti. Deplasman masraflarını da ayarladı bu zaman kadar. Her zaman Elazığspor’un yanındalar kendileri. Bu bizim için, şehir için önemli. 1967 yılında kurulmuş büyük bir camiayız. Bu kulüp yaşıyor ve yaşayacaktır. Elazığspor için lig önemli değildir. Her nerede olursa olsun Elazığspor yaşayacaktır” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Sefer Yılmaz da verdiği desteklerden ötürü Erol’a teşekkürlerini sundu.