Günlerden 'Maden'

Üç aydan beri şehrin gündeminde olan ve ilimizin kaderini değiştirecek olan maden yataklarının işletilmesi ile ilgili ihale yarın yapılacak.

Günlerden 'Maden'

Elazığ Girişim Gurubu, tüm hazırlıklarını yaparak değişik kombinasyonlar ve alternatif planlarla ihalede yarışacak ve teklifini sunacak.

Elazığ’ın kader günü denilebilecek bu ihalenin Elazığlı firmalar tarafından alınması hemşerilerimizin en büyük temennisi ve duası.

Maden sahasında var olan ya da olmayan en az 5-6 firmanın teklif verip yarışacağı ihalenin Elazığlı firmalarımız tarafından kazanılmasını her Elazığlı gibi bizler de yürekten istiyor ve bekliyoruz. Ancak sonuçta bir yarış ve rekabet oluşacak. Firmaların kendi güçleri ve planladıkları miktara kadar çıkmaları ve belki yarışta çekilmeleri de mümkün.

Sonuçta;  açık, şeffaf olan bir ihale ve yarış olacak. Bizlerin temennisi bu ihalenin Elazığ firmaları tarafından alınması. Ancak, süreçle ilgili farklı sonuçların çıkması da  her ihalede olduğu gibi bu ihalede de mümkün.

Sonuç ne olursa olsun,  suçlu ve kahraman tartışmasına girmeden, bu sonucun Elazığ’a katkısı ve bununla ilgili gündemimiz hız kesmeden devam etmeli. 

Madenleri işletmekle birlikte Girişim Grubunun oluşturduğu birliktelik ruhu ve gücünün farklı alanlarda da aktif bir şekilde devam etmesi ve kurumsal yapıya dönmesi gerekiyor.

İhaleye saatler kala, gönlümüz Elazığ’dan, bu yola çıkan ekibin başarısından, zaferinden ve buna destek veren tüm hemşerilerimizden yana…