Gündüz: 'Biz şampiyonluğa inandık'

Hakimiyet TV'nin sosyal medya hesaplarında başlayan SPORA BAKIŞ programının ilk canlı yayın konuğu MH Fırat Üniversitesi Teknik Direktörü Erhan Gündüz oldu

Gündüz: 'Biz şampiyonluğa inandık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
MH Fırat Üniversitesi Teknik Direktörü Erhan Gündüz, Hakimiyet TV’nin sosyal medya hesaplarında başlattığı SPORA BAKIŞ programımızın canlı yayın konuğu oldu. Grup ve izlenecek yol haritası hakkında önemli açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, camia olarak şampiyonluğa inanıyoruz şeklinde konuştu.
Şuan için tüm takımların hesap peşinde olduğuna dikkat çeken Gündüz, “Şimdi biz 6 puan aldık ama her şey garanti değil. Hesaplar bir anda değişebiliyor bu ligde, Sezon sonu ikili averaj durumu olabilir. Her maçımızı kazanmamız lazım, rakiplerin ne yaptığına bakmayacağız. Hedefimiz gruptan firesiz çıkmak. Biz bu grubu şampiyon tamamlarsak Allah nasip ederse 5. Gruptan şampiyonla eşleşeceğiz. Çeyrek finali Muş Belediyespor’la oynayacağız büyük ihtimal, yarı finali de Erzurum – Iğdır grubunun şampiyonuyla oynayacağız. Viranşehir Bld., Diyarbakırspor, Ankasspor ve BB. Şanlıurfaspor’un olduğu grupla da final oynayacağız. Biz kesinlikle şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Biz inanmışız. Kesinlikle şampiyonluğa inanmışız. Kim gelirse gelsin biz şampiyonluğa inanıyoruz. Benim çocuklarım 6 aydır emek veriyor. Rabbim bu çocukların emeğini boşa vermeyecek inşallah. Elazığ halkından dua bekliyorum sadece” dedi.