GİDERKEN BİLE… 

Son valiler kararnamesi ile Sakarya'ya ataması yapılan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, şehirden ayrılmadan Elazığ ekonomisine yeni bir can suyu verecek haberi duyurdu ve 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak yatırımın müjdesini verdi.

GİDERKEN BİLE… 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın girişimleriyle GAREX ve EMBİ firmaları Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan 170 milyon liralık yatırım kararı verdi. Kararın ardından yer teslimi yapılan, üretim tesisi için harekete geçen medikal firmalarının yatırımını Sakarya Valiliğine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım açıkladı. 170 milyon liralık yatırımın 12 bin metre karesi kapalı 35 bin metre karesinin ise açık alandan oluştuğu kaydedildi.

"Güzel Elazığ’ımızdan ayrılmadan yeni bir yatırım daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizleri kırmayarak medikal sektörde 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan 170 milyon TL’lik yatırım kararı alan GAREX ve EMBİ firmalarının yönetim kurulu başkanlarına teşekkür ediyorum" diyerek müjdeli haberi duyuran Vali Kaldırım, firmanın yatırım kararının ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde üretime geçilecek tesisler için makinelerini göndermeye başladığını,  bu yatırımla birlikte hem üretime hem de istihdama önemli bir katkı sağlanacağını belirtti.

Giderken bile asalet göstermek, giderken bile vefasını ortaya koymak, giderken bile arkada bıraktıklarının iş ve aşını düşünmek ve aklı fikri üç yıl görev yaptığı, depremde  halkla birlikte büyük acıları yaşamakla en büyük tecrübe ve deneyimlerini kazandığı, her haline, her özelliğine hayranlığını her fırsatta dile getiren Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın bu anlamlı tavrını Elazığlılar asla unutmayacak.

Giderken bile güzellik, giderken bile iyilik, giderken bile vefa sana ne de yakıştı Sayın Valimiz. Sen farkını gösterdin. Bizler de seni asla unutmayarak vefamızı göstereceğiz. Yolun açık, işlerin kolay ola…