Genel Başkan Yardımcısı Öztek Elazığ'da Bir Dizi Temasta Bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Öztek ve beraberindeki heyet Elazığ'a gelerek, bir dizi temasta bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Öztek Elazığ'da Bir Dizi Temasta Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomik İşler Birim Başkanı Dr. Fatih Öztek Elazığ’a geldi. Öztek, Elazığ’da bir dizi temasta bulunurken, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhun Karakuş ile beraberindeki heyette eşlik etti.

Ekonomik İşler Birim Başkanlığı heyeti ilk olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Fatih Öztek ve beraberindekiler ETSO’nun ardından Elazığ TKDK İl Koordinatörlüğü’nü ziyaret ederek, İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz ile istişarelerde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Öztek ile heyet, daha sonra Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya gelerek Elazığ sanayisi ve ekonomisi hakkında istişarelerde bulundu.

Ekonomik İşler Birim Başkanı Dr. Fatih Öztek ve heyetin bir sonraki durağı, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi oldu. Öztek, OSB Başkanı Suat Öztürk ile de bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Öztek’in son durağı, MÜSİAD Elazığ Şubesi oldu. Öztek, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ile de istişarelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Öztek, Elazığ temaslarını değerlendirerek, Elazığ sanayisinin gelişmesi adına gerçekleştirdikleri istişarelerin olumlu geçtiğini söyledi.

Öztek değerlendirmesinde; “Bugün bütün görüşmelerimizde Elazığ’ın sanayi yapısının nasıl geliştirilebileceği, nasıl çok kısa bir sürede ayağa kalkarak önümüzdeki 25 yıl içerisinde mevcut üretim kapasitesini ekonomik olarak üretim kapasitesini dört katına nasıl çıkarabileceğimizi karşılıklı istişare ettik. Gün boyu ziyaret ettiğimiz noktalarda çok değerli bilgileri ve fikirlerini edindik. Ve bunların hepsini ajandamıza not ettik. Önümüzdeki günlerde bunların tamamını çalışarak Elazığ ekonomisinin kalkınması için öncelikli olarak neler yapılması gerektiği çalışmalarını Elazığ Yeniden Refah Partisi il yönetimi ve ilçe yönetimleriyle bu çalışmalara devam edeceğiz inşallah” dedi.