Gakgoş yaralı Tarzan'a konuk!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 1. Lig'in 12. Haftası'nda bugün G. Manisaspor'un konuğu olacak

Gakgoş yaralı Tarzan'a konuk!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 12. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Grandmedical Manisaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın son çalışmasını dün G. Manisaspor Tesisleri’nde yapan temsilcimiz, konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde bu müsabakada Kadir Bekmezci ile Mehmet Yiğit cezaları, Andreas Tatos ise sakatlığı nedeniyle bugün sahada olamayacak. TFF’nin verdiği -6 puan cezası ile ligin dibine inen Grandmedical Manisaspor’da da 3 eksik bulunuyor. M. Enes Sığırcı ile Hüseyin Tok sakatlıkları, Metin Yüksel ise kart cezası nedeniyle bugün sahada olamayacak.

7. RANDEVU

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, geçmişte ilk kez 2004-2005 Futbol Sezonu’nda 2.Lig A Kategorisi’nde karşı karşıya geldiği Manisaspor’la bugün, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda 7. Randevu’ya çıkacak. Manisaspor-Elazığspor rekabetinde bugünkü 7. Randevu öncesinde geride kalan 6 maçta rakibine karşı 2 galibiyet alan ve 1 beraberlik alan Elazığspor, 3 maçta mağlup oldu. Atılan gollerde de Ege ekibinin 7-5’lik üstünlüğü söz konusu.

MUHTEMEL ONBİR

Elazığspor’un başından ilk maçına çıkacak olan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, bu müsabakada; Soner, Adem, Erman, Sezgin, Onur, Bjarnason, Alpaslan, Tom, Sarpong, Ahmet Aras ve Maranhao onbirine şans vermesi bekleniyor.

Bugün saat 13.00’te Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan ve Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Ramazan Keleş’in düdük çalacağı zorlu maç Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.