Gakgoş'un en uzun serileri

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un, TFF 3. Lig 1. Grup'ta en uzun yenilgi ve en uzun galibiyet serilerinde benzer takımlar dikkat çekiyor

Gakgoş'un en uzun serileri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig’de ikili averaj farkıyla kümede kalmayı başaran Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un 34 haftalık süreçte en uzun yenilgi ve en uzun galibiyet serilerini sizler için derledik. En uzun yenilgi serisine 15. haftada Arnavutköy Belediyespor’la deplasmanda oynanan maçla başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, rakibine deplasmanda 2-0 yenildikten sonra 16. haftada evinde Bursa Yıldırımspor’a 1-0, 17. haftada deplasmanda Fatsa Belediyespor’a 1-0 ve 18. haftada deplasmanda Bergama Belediyespor’a 2-1 yenilerek 4 maçlık en uzun yenilgi serisine imza attı.
Gakgoş’un bu serisi 19. haftada Başkent Gözgözler AFK ile oynanan ve golsüz eşitlikle tamamlanan maçla tamamlandı.

GALİBİYET SERİSİ SON 3 HAFTADA!
Sezon içinde ikili galibiyet serileri yakalamasına karşın Bordo-Beyazlı ekibimizin en uzun serisi son 3 haftada geldi. 32. haftada Arnavutköy Belediyespor’la oynanan 2-1 kazanılan Arnavutköy Belediyespor maçı sonrası temsilcimiz Bursa Yıldırımspor’u deplasmanda 1-0 devirdi ve evinde Fatsa Belediyespor galibiyetiyle (1-0) sezonu tamamladı.