Gakgoş'un deplasman karnesi facia!

TFF 3. Lig 1. Grup'ta kümede kalmayı averaj farkıyla başaran Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, etkileyici iç saha performansını dış sahaya yansıtamadı

Gakgoş'un deplasman karnesi facia!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’ta Kahta 02 Spor’u ikili averaj farkıyla geçen ve gelecek sezon da TFF 3. Lig’de yoluna devam edecek olan Elazığspor, iç sahada yakaladığı başarılı grafiği dış sahaya yansıtamadı.
İç saha tablosuna göre oluşturulan puan tablosunda 28 puanla 8. Sırada yer alan Bordo-Beyazlı ekibimiz, dış sahada ise 11 puan topladı ve son sıradaki Sancaktepe FK’nın bir basamak üstünde 17. sırada yer aldı. Sezon boyunca 17 deplasman maçına çıkan Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maçların 3’ünden galip gelirken, 2’sinde berabere kaldı ve 12 maçtan puansız ayrıldı.
 

İLK YARI GALİBİYET YOK!
Sezonun ilk yarısında hiçbir deplasman maçından galip ayrılamayan ve önemli puanlar kaybeden Bordo-Beyazlı ekibimizin dış sahadaki 3 galibiyeti birbirinden kritik haftalarda geldi. Kahta 02 Spor’u 0-1, Hendekspor’u 0-3 ve Bursa Yıldırımspor’u 0-1’lik skorlarla yenen Gakgoşlar, bu galibiyetlerle kümede kalmanın kilidini aşmayı başardı.