Gakgoş, Artvin Hopaspor karşısında

Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF 3. Lig 1. Grup'un 20. Haftası'nda Artvin Hopaspor'la karşı karşıya gelecek

Gakgoş, Artvin Hopaspor karşısında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Geçtiğimiz haftaki Başkent Gözgözler Akademi FK maçı ertelenen ve yoğun kar yağışı altında 20. Haftada deplasmanda oynayacağı Artvin Hopaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, rakibi ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak. Bu maç için Artvin’e cumartesi günü geçecek olan Bordo-Beyazlılar, Pazar günü oynanacak olan maç sonrası yeniden Elazığ’a dönecek.

5 EKSİK VAR!
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da sakatlıkları bulunan Selim Enes Özeren, Gökhan Ekmen, Cihan Canpolat ve hasta olan Muhammed Umut Akbulut ile Ahmet Ertuğrul Öztürk Artvin’e götürülmedi. Öte yandan Hasan Ekici, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Fırat Ergün sarı kart ceza sınırında.

HAKEM İSTANBUL’DAN
Pazar günü saat 13.00’te Hopa İlçe Stadı’nda oynanacak olan maçta İstanbul Bölgesi C Klasman Hakemi Aykut Sergin düdük çalacak. Hakem Sergin'in yardımcılıklarını Eskişehir ve İstanbul Bölgelerinden C Klasman Yardımcı Hakemleri Burak Özer ile İsmail Semih İleri yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise İstanbul Bölgesel Lig Hakemleri'nden Hakan Tezcan görevlendirildi.