G. Manisaspor'da TY Elazığspor mesaisi

Antrenmanın ardından kısa bir açıklama yapan G. Manisaspor Teknik Direktörü Aytekin Viduşlu, genç oyuncuların iyi bir şans yakaladığını ve bunu avantaja çevirmenin kendi ellerinde olduğunu belirtti

G. Manisaspor'da TY Elazığspor mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 29. Haftası’nda temsilcimiz TY Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Grandmedical Manisaspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Ege ekibi ısınma çalışmaları ile başladığı antrenmanı 5’e 2 pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda oyunun ardından sona erdi.

VİDUŞLU: “GENÇ OYUNCULARIMIZIN MORALLERİ İYİ”

Antrenmanın ardından kısa bir açıklama yapan G. Manisaspor Teknik Direktörü Aytekin Viduşlu, genç oyuncuların iyi bir şans yakaladığını ve bunu avantaja çevirmenin kendi ellerinde olduğunu belirterek, “Genç oyuncularımızın morali gayet iyi. Nerede olduklarının, hangi formayı giydiklerinin farkındalar. Her geçen gün genç oyuncularımızın üzerine bir şeyler katmak için mücadele ediyoruz” dedi.

Sıkıntılar olduğunu ancak kalan 6 haftalık süreçte gençlerle Manisaspor’u en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Viduşlu, “Oyuncularımızın hepsi şu anda bizim için bir yıldız adayı. Var olan performanslarını daha da yukarıya çekmek adına çalışıyoruz. Moralimizi her zaman yüksek tutmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.