' FUARLAR BİR KENTİN DIŞA AÇILAN KAPISIDIR '

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç Elazığ'ın tanıtımı amacıyla, Elazığ Valiliğimiz  tarafından koordine edilen '4 -8  Ekim tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan Elazığ Ankara Tanıtım Günlerinde Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak  yer almaktayız.''dedi.

 ' FUARLAR BİR KENTİN DIŞA AÇILAN KAPISIDIR '
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç,yaptığı açıklamada,’’ Başta kurumsal tanıtımız ve il müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda kalan engellilerimiz ve koruma ve bakım altında olan  çocuklarımızın Halk eğitim müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen  çeşitli meslek kursları sonucu ortaya çıkan el emeği göz nuru eserleri sergileyeceğiz.’’dedi.

KENTİN MARKALARINI TAŞIYOR

İl Müdürü Kenç; 4- 8 Ekim tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde ikincisi düzenlenecek olan ‘’Ankara Elazığ Tanıtım Günleri ‘’  kentin markalarını  taşımaktadır.‘ Elazığ , kültürel değerleri, tarihi derinliği, doğası, Hazar gölü, vişne çürüğü mermeri ve ürettiği ürünler açısından çok avantajlı bir yer olmasına rağmen maalesef dünyada yeterince tanınmayan bir kent. Hep birlikte bu kentimizi daha ileriye götürerek  tanıtmak ve hak ettiği yere getirmek hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Bu sene  ikincisi düzenlenecek olan  Ankara Elazığ Tanıtım Günleri’nin  Elazığ’ımıza , bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor ve  tüm hemşerilerimizi   4-8 Ekim tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezindeki Tanıtım günlerine bekliyoruz” diye konuştu.