FÜ, 3.Lig İçin Sahada!

Erzincan Atletizm Pisti Futbol Sahası'nda oynanacak zorlu 90 dakika Kanal 23 ve Kanal Fırat'tan Canlı olarak yayınlanacak

FÜ, 3.Lig İçin Sahada!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 6. Grubu Lider bitiren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Çeyrek Final Maçı'nda Muş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 6. Grup'ta oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi alarak grubunu lider tamamlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çeyrek Final Karşılaşması'nda 3 Temmuz Cumartesi günü Erzincan'da Muş Belediyespor ile 3.Lig’e Yükselme mücadelesi verecek.

3 Takımın mücadele ettiği 4.Bölge 6. Grubun ilk maçında Erzincan Ulalarspor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek klasman maçlarına iyi bir başlangıç yapan Erhan Gündüz'ün talebeleri, 2 Maçta ise Bingöl Karlıova Yıldırımspor'u da aynı skorla mağlup ederek 2'de 2 yapmıştı. 3.Maçı'nı da sahasında oynayan Bordo-Beyazlılar Erzincan Ulalarspor'u Ertan Karlıdağ'ın tek golüyle devirirken, grubunda liderliği garantiledi. Prestij maçında deplasmanda Bingöl Karlıova Yıldırımspor'a tek golle mağlup olan Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Çeyrek Final Maçı'nda Muş Belediyespor'la eşleşti. 

Temsilcimiz 3 Temmuz Cumartesi günü Erzincan Atletizm Pisti Futbol Sahası'nda  Muş Belediyespor'la karşılaşacak. Saat 17:00'de başlayacak müsabakayı Adana Bölgesi hakemlerinden Hasan Kılıçarslan yönetecek.

Hasan Kılıçarslan’ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Okan Güldal ile Ozan Bozkurt yapacaklar.

Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Emir Toprak görev yapacak.

Mediline Hospital Fırat Üniversitesi – Muş Belediyespor karşılaşması 3 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’da Erzincan’da oynanacak ve karşılaşma Kanal 23 ve Kanal Fırat’tan Televizyonları'ndan canlı olarak yayınlanacak.

İşte Statü...
2020 - 2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 56 ilden 108 takımın katılımıyla 4 Bölgede 32 grupta oynandı. Müsabakalar sonucunda 30 grup birincisi belirlenirken, puan ve kendi aralarında oynadıkları müsabakalarda eşitlik olan 2 grupta birinciler kura ile belirlendi. 

8'er takımlı 4 bölgenin çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları belirlenen program doğrultusunda oynanacak. Her bölgenin 1. ve 2. Müsabakalarının galipleri ile 3. ve 4. Müsabakalarının galipleri yarı final müsabakalarını 07 Temmuz 2021 Çarşamba günü, Final müsabakaları ise her bölgenin yarı final müsabakalarının galipleri arasında 11 Temmuz 2021 Pazar günü oynayacak. Çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarının normal süresinin beraberlikle sonuçlanması halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde sonuç bozulmazsa seri penaltı atışları sonucu kazanan takım belirlenecektir. 4 Bölgede oynanacak olan Final müsabakalarının galibi olacak 4 takım, TFF 3.Lig'e çıkmaya hak kazanacak.