Fırıncılara Hijyen Eğitimi Verildi

Tamer ÖREN - Elazığ'da faaliyet gösteren fırınların personellerine  Elazığ Fırıncılar Odası tarafından hijyen eğitimi verildi.

Fırıncılara Hijyen Eğitimi Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Fırıncılar Odası tarafından Su Ürünleri Enstitüsü Hazar toplantı salonunda gerçekleştirilen  hijyen eğitimine Elazığ’da faaliyet gösteren fırın işletmecileri ve personelleri yoğun katılım sağladı. Geçtiğimiz şubat ayında Elazığ Fırıncılar Odası Başkanlığı’na seçilen İlhan YILDIZ, oda olarak görev süresi boyunca  eğitime önem vereceklerini bu doğrultuda da ilk adımı attıklarını belirtti.  YILDIZ “Geçtiğimiz gün Tarım İl Müdürlüğümüzün Su Ürünleri Toplantı Salonunda Personel Hijyen Eğitimimize 300 üyemiz ve fırınlarda çalışan personel olmak üzere toplamda 470 kişi katılım sağladı. 2,5 saat süren eğitimin ardından sınav yapıldı ve bu sınavda başarılı olan katılımcılar sertifika almayı hak kazandı. ilerleyen günlerde sertifikalarını  fırıncılarımıza vereceğiz. Eğitim programına katılım beklentimizin üzerindeydi. Eğitimi Ankara’dan gelen iki uzman verdi. Toplantı salonunun kapılarını bizim için açan ve İlimize çok güzel bir toplantı salonu kazandıran Tarım İl Müdürlüğü Su Ürünleri Enstitü Müdürü Özkan Özbay’a da teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

İlerleyen haftalarda hayata geçirmek istediği projelerden bahseden  YILDIZ  “Üyelerimizi personel sıkıntısı var. Biz bu sorunu gidermek için İş- Kur ile görüşerek, 18 ve 20 yaş arası gençlerimizden oluşan personel temin etmek istiyoruz. İş-Kur İl Müdürümüz Abdullah BALCI bey teklifimizi çok sıcak karşıladı. İlerleyen zaman içerisinde projemizin içeriğini netleştirip resmi başvurumuzu yapacağız.  Şu an merkezde toplamda 220  ilçelerimizde dahil edersek 300’ü aşkın  fırınımız var. Oda olarak üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çabalayacağız” diyerek açıklamasını tamamladı.