Fırat Üniversitesi'nden 'Kartlı Yemek Sistemi Duyurusu'

Fırat Üniversitesi, yaptığı duyuruyla 15.11.2021 tarihi itibariyle Üniversite Evi ve bağlı birimlerinde kartlı yemek sistemine geçileceğini açıkladı.

Fırat Üniversitesi'nden 'Kartlı Yemek Sistemi Duyurusu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle: "

15.11.2021 tarihi itibariyle Üniversite Evi ve bağlı birimlerinde kartlı yemek sistemine geçilecektir. https://ybs.firat.edu.tr adresinden kredi kartı veya banka kartı ile personel ve öğrenci kimlik kartlarına bakiye aktarımı aktif hale getirilmiştir.

Üniversite Evi yemek salonları turnikelerinde Personel ve öğrenci kimlik kartları tanımsız olanlar için turnikeler geçiş onayı vermemektedir. 08.11.2021 tarihi itibariyle Üniversite Evi Müdürlüğü Yemekhanesinde, Mühendislik Fakültesi Yemekhanesinde, İletişim Fakültesi Yemekhanesinde ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kimlik kartı tanımlama işlemi yapılacaktır. Daha önceki yıllarda kimlik kartı tanımlı olan öğrenci ve personellerin tekrar tanımlama işlemi yaptırmalarına gerek yoktur. Bu kartlara yüklenmiş olan bakiyeler aynı şekilde yemekhane turnikelerinde kullanılabilecektir.

Öğrencilerimiz günde sadece bir öğün yemek için turnikelerden ücretli veya burslu yemek geçişi yapabileceklerdir. Personeller için ise ikici geçiş veya misafir geçişlerinde, turnikeler iki kat yemek ücreti tahsil edecektir.

https://ybs.firat.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve parolanız ile giriş yapın. Yemekhane için para yükle butonu ile kredi kartı veya banka kartınız ile bakiye yükleyebilirsiniz.

*10:30'dan önce yüklenen bakiyeler öğle yemeğinde kullanılır.
**10:30'dan sonra yüklenen bakiyeler 14:30'dan önce kartlara yüklenmemektedir."