Feyzioğlu, Yeni mi Uyanmış?

Türkiye Barolar Birliği Eski Başkanı ve ceza hukuku profesörü Metin Feyzioğlu BluTV'deki '40' programına konuk oldu ve gündeme oturacak açıklamalarda bulundu.

Feyzioğlu, Yeni mi Uyanmış?

Feyzioğlu, Erinç Sağkan Başkanlığı'ndaki Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) şu andaki amacının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek olduğunu dile getirdi.

Millet İttifakı üyelerinin bir araya gelerek oluşturduğu altılı masa görüşmeleriyle ilgili de konuşan Feyzioğlu, "6+1 değil aslında o. Altı siyasi parti HDP’nin kurduğu masada oturuyorlar. Masanın kendisi HDP." ifadelerini kullanmış.

Feyzioğlu’nun bu beyanları ve açıklamaları sağır sultanın bile duyduğu, bildiği. Ve inandığı gerçekler. Sadece Barolar Birliği’nin değil birçok kurum ve STK’nın da asıl gayesi bu.

Küresel güçlerin fonladığı bazı medya, STK, köşe yazarının ve yorumcunun da asıl amacı bu.

Zira Erdoğan, bir ülkenin cumhurbaşkanı olmasının ötesinde, küresel güçlerin tüm oyunlarını ve planlarını bozan, onların kovanlarına çomak sokan bir lider. 

Planlarının işlemesi ve işlerinin yürümesi için Erdoğan’ın gitmesi lazım. O gitsin de kim gelirse gelsin gibi bir mantığa sahip çevrelerden ülkenin menfaatleri ve çıkarlarını düşünmelerini beklemek safdillik olur.