'FATİH SULTAN MEHMET BULVARI SANAYİ MAHALLESİ'Nİ CANLANDIRACAK'

Mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelen Başkan Yanılmaz, Elazığ'ın pek çok noktasında yolları üç gidiş, üç geliş olmak üzere altı şeride çıkard

'FATİH SULTAN MEHMET BULVARI SANAYİ MAHALLESİ'Nİ CANLANDIRACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mahdigere sakinleri ve esnafla bir araya gelen Başkan Yanılmaz, Elazığ’ın pek çok noktasında yolları üç gidiş, üç geliş olmak üzere altı şeride çıkardıklarını ifade ederek, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın da yapılacak çalışmalarla altı şeride çıkarılacağını kaydetti.

“Yol medeniyettir” diyen Başkan Yanılmaz, “Mahdigereleri kalkındıran, cazibe merkezi haline getiren en önemli unsurlardan biri yollardır. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, yapılacak çalışmaların ardından Sanayi Mahdigeresi’ne canlandıracak. Cadde üzerindeki çalışmaları en kısa zamanda bitireceğiz, şimdiden Sanayi Mahdigeremize hayırlı olsun” dedi.

Sanayi, Mustafa Paşa ve Kırklar mahdigereleri arasında ulaşımı sağlayan, yapılacak çalışmalarla altı şeride çıkarılacak olan yaklaşık bin 200 metre uzunluğundaki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde üç nokta da kavşak düzenlemesi yapılacak. Cadde, kaldırım-tretuvar, sinyalizasyon ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete sunulacak.

Sanayi Mahdigeresi Muhtarı Harun Fırat yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek, mahdigere halkı adına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.