Eşimden Haber Alamıyorum…

Bartın'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Bartın-Karabük karayolunda ikinci köprünün çöktüğü alana gelen bir kadın, eşinin suya kapıldığını düşünerek korkuya kapıldı.

Eşimden Haber Alamıyorum…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve jandarma sakinleştirmeye çalıştığı kadın, eşinin geldiğini görünce rahat bir nefes aldı.

Bartın'da  etkili olan sağanak yağışın ardından ikinci köprü olan Kavlakdibi Köprüsü çökmüştü. Su debisinin zaman zaman yükselerek taştığı bölgeye gelen bir kadın, telefonla eşine ulaşamadığını belirterek yardım istedi. Büyük korku yaşayan kadını AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve jandarma personeli sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada eşinin geldiğini gören kadın rahat bir nefes aldı.

Yaşanan afetler den sonra ne yazık ki birçok insanın yaşadığı acılara şahit oluyoruz. Hepimizin yüreği sızlıyor. Bartın’da yaşanan olayda da ablamız eşine ulaşamadığı için korku dolu gözler ile eşini araması hepimizin yüreğini burktu. 

Devletimizin yetkilileri ablamızın sesini duydu ve eşi bulundu . Hem ablamızın hem de bizlerin yüreklerine su serpildi.  Allah bir daha böyle afetleri ülkemize göstermesin.