Eren ve Tetik'ten açıklamalar

Geçtiğimiz sezon Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yıkılmasının ardından bir türlü başlanılamayan yeni stad inşaatı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yapılan 15 Milyon TL'lik ödeme sonrası yeniden başladı

Eren ve Tetik'ten açıklamalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca yapılan 15 Milyon TL’lik ödenek aktarımının ardından Elazığ stadyumu için çalışmalar yeniden başladı.

Stadyum alanında incelemelerde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, yapmış olduğu değerlendirmede; “Elazığ Atatürk Stadyumu çok anılar biriktirdiğimiz bir stadyumdu. İki profesyonel takımımıza ev sahipliği yapıyordu burası. Geçen yıl yıkıldıktan sonra 17 Ekim tarihi itibariyle yeni temel atma çalışmaları başladı. Sayın milletvekillerimizin ve valimizin girişimleri ile Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 15 Milyon TL’lik bir ödenek aktarıldı. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Elazığlı sporseverler stadyumun bir an önce bitmesini bekliyorlar. En kısa sürede tamamlanıp Elazığ sporunun hizmetine sunulacak inşallah” dedi.

Ödeneğin çıkarılmasında emeği geçen isimlere teşekkür eden yüklenici firma sahibi Yılmaz Tetik ise, “Bir yıl önce başlaması gerekiyordu ancak yaşanan ekonomik sıkıntının ardından çok şükür ödenek çıkarıldı. Çalışmalara başladık ve bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz. İki yıl içinde de inşallah bitirip stadyumu Elazığ sporunun hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.