Erdem: 'Elazığ basını, dik duruş sergiledi'

18 Ağustos 2016 hain terör saldırısının 5. yılı dolayısıyla Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Semih Erdem bir açıklama yaptı. Başkan Erdem 'Teröristlere o gün hem Elazığlılar hem de Elazığ basınının cesur ve vatansever temsilcileri gerekli mesajı verdi' dedi.

Erdem: 'Elazığ basını, dik duruş sergiledi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Erdem; “18 Ağustos 2016’da PKK'lı teröristler,  Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüze bomba yüklü araçla hain bir saldırı gerçekleştirdi.  Bu saldırı sonucunda;  3 kahraman polisimiz şehit oldu ve 217 vatandaşımız da yaralandı bu acı olay hâlâ yüreğimizi yakıyor… Ama bizler milletçe bu acıyı yaşıyor olsak da teröre prim vermiyoruz. Teröristlere o gün hem Elazığlılar hem de Elazığ basınının cesur ve vatansever temsilcileri gerekli mesajı verdi” dedi. 

“TERÖRÜ LANETLİYORUZ!”
Sözlerini sürdüren Başkan Erdem; “Bu hain saldırının 5. yılında da bir kez daha; şehit düşen kahramanlarımızı rahmet, özlem ve minnetle anarak, terörü lanetliyoruz! Ayrıca dünyanın hiçbir yerinde böylesi hain saldırıların yaşanmamasını ve barışın hüküm sürdüğü yarınlarımız olmasını temenni ediyoruz. Dilerim meslektaşlarım her daim güzel olanı kaleme alır ve canımızı acıtacak hadiseler meydana gelmez” dedi.