En Anlamlı Kadınlar Günü Programı

8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla birçok kamu ve özel kurumlarımız etkinlik düzenlerken en kapsamlı, en anlamlı ve kadınlarımızı hem başarıları hem de yaşadıkları mağduriyetleri yansıtan ve kuşatana en güzel programı Elazığ Belediyesi gerçekleştirdi.

En Anlamlı Kadınlar Günü Programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına  Elazığ Valisi Ömer Toraman’ın eşi Neşe Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız’ın eşi Gülçin Yıldız, Belediye Başkan yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu ile  ve çok sayıda kadın katıldı. 

KADINLARIMIZN BAŞARILARI SERGİLENDİ.
Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Günü etkinliği, kadınlarımızın birçok alanda öne çıkartan başarılarının sergilendiği El Emeği sergisiyle başladı.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Yaşam Merkezi bünyesinde açılan kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler, misafirlerden büyük ilgi gördü ve takdir topladı.

ÖZEL GÜNE ÖZEL KARANFİL
Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenene etkinliklere katılan kadınlara karanfil takdim edilirken, günün hatırasına özel hediyeler de verildi.

ŞİDDETİN KURBANI OLAN KADINLAR UNUTULMADI
Elazığ Belediyesi’nin hazırladığı ve dolu dolu bir içerikle icra edilen programda geçmişten bugüne cinayete kurban giden kadınlarımız  unutulmadı.

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi Birim sorumlusu Sosyolog ve Aile Danışmanı Ayşe Keskin, alanlarında birçok başarıya imza atmış ancak erkek şiddeti ve cinayetine kurban gitmiş kadınlarımızı ve yaşadıkları dramı görsel sunum eşliğinde izleyenlere sundu.

Son günlerde kendi adıyla sinemaya uyarlanan sanatçı Bergen’in yaşadığı dramı dahi “acıların kadını” diyerek meşrulaştıran anlayışın da doğru olmadığını dile getiren Keskin, toplumda kadına yönelik şiddetin son bulmasında kendi değerlerimizden beslenen medeniyet anlayışımız yeniden inşa etmememiz gerektiğine dikkat çekti.

Elazığ Belediyesi’nin  katılımcılar tarafından oldukça beğenilen program tiyatro gösterisiyle son buldu.

En Anlamlı Kadınlar Günü Programı
En Anlamlı Kadınlar Günü Programı
En Anlamlı Kadınlar Günü Programı