Emre Akgün Elazığspor'da!

Dış transfer çalışmalarına hız veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 1461 Trabzon FK'dan stoper Emre Akgün'ü renklerine bağladı

Emre Akgün Elazığspor'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren ve transfer yasağını kaldırdıktan sonra adeta taarruza geçen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, dış transferde atağa geçti. Kaleci Hakan Canbazoğlu, ön liberolar Mesut Saray ve Yağızcan Erdem’le her konuda anlaşarak kadrosuna katan temsilcimiz, son olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi 1461 Trabzon FK’dan stoper Emre Akgün’le de el sıkıştı. Her konuda anlaşmaya varılan tecrübeli stoper, sezonun ilk yarısında Trabzon ekibinde 8 maçta forma giydi. 1993 Trabzon doğumlu olan Emre, Daha önce Düzyurtspor ve Pazarspor formaları da giydi. Her konuda anlaşma sağlanan Emre Akgün’ün Elazığ’a gelip resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Bordo-Beyazlı ekibimiz ayrıca prensip anlaşmasına vardığı İnegölsporlu sol kanat oyuncusu Hakkı İsmet Şimşek ile Ergene Velimeşespor’dan forvet Feyzullah Şahin Güneş’i de Elazığ’a davet etti.