ELSAD'TAN FHGC'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği(ELSAD) Başkanı Murat Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ELSAD'TAN FHGC'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

     FHGC Başkanı Semih Erdem ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 24 ocakta gerçekleştirilen genel kurul sonrasında adeta ziyaretçi akınına uğrayan seçilen Semih Erdem’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri oldu. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede Semih Erdem’in FHGC Başkanlığı’na seçilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Erdem ve yönetim kurulu üyelerinin ilimizde gazetecilik alanında çok ciddi çalışmalar yapacağına inanıyorum” dedi. Erdoğan ELSAD’ ın Elazığ’ın sorunlarına çözüm üretmek için FHGC ile ortak çalışmalar yapacaklarını da belirterek Erdem ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

 

ERDEM, ERDOĞAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

     ELSAD Başkanı Murat Erdoğan’ın ardından değerlendirmelerde bulunan FHGC Başkanı Semih Erdem ise yaptığı açıklamada Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Erdem, şehirlerin gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarının ciddi manada önemi olduğunu ifade ederek Elazığ’ın daha da gelişmesi için STK’ların proje üretmesi gerektiğini vurguladı.(Bülten Haber)