Elaziz Belediyespor Denizli'ye gitti

TFF 3. Lig 2. Grup'un 6. Haftası'nda Kırmızı – Lacivertli ekibimiz Kızılcabölükspor'un konuğu olacak

Elaziz Belediyespor Denizli'ye gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 6. Haftası’nda Kızılcabölükspor’a konuk olacak. Son 4 haftayı beraberliklerle tamamlayan ve her geçen gün performansı yükselişte olan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz Denizli’ye puan ya da puanlar için gitti.

Saat 14.50 uçağıyla İzmir’e, buradan da karayoluyla Denizli’ye geçen temsilcimiz, konakladığı otele yerleşti. Elaziz Belediyespor,yarın Denizli’de yapacağı son çalışmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Kırmızı – Lacivertli ekibimizde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

HAKEM ARDAHAN BÖLGESİ’NDEN

Kızılcabölükspor - Elaziz Belediyespor maçını Ardahan Bölgesi C Klasman Hakemi Doğu Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Gümüşhane Bölgesi’nden Bülent Korkmaz ile Giresun Bölgesi’nden Giray Kara yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Trabzon Bölgesi’nden Melih Kurt görev üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin maça; Engin, Yunus Can, Ferhat, Burak, Veysel, Cenk, Nihat, Mustafa, Muhammet Can, Ali Akburç ve Samet onbiriyle çıkması bekleniyor.

7 Ekim Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan Kızılcabölükspor – Elaziz Belediyespor maçına Kızılcabölük Semt Sahası ev sahipliği yapacak.

Bu müsabaka öncesi ev sahibi takım 8 puanla 3. sırada yer alırken, Kırmızı – Lacivertli temsilcimiz 4 puanla 16. basamakta bulunuyor.