Elazığspor maçına yetiştirmek istiyorlar!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 19. Haftası'nda temsilcimiz Elazığspor'u konuk edecek olan Sakaryaspor, yıldız bir isimle kadrosunu güçlendirmek istiyor

Elazığspor maçına yetiştirmek istiyorlar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un ikinci yarısına Ergene Velimeşespor karşısında aldığı 5-0’lık hezimetle başlayan Sakaryaspor, Elazığspor maçı öncesi transferde atağa kalktı. Yeşil – Siyahlı kulüp Sakarya Yeni Haber’de yer alan bilgiye göre Beykan Şimşek’i renklerine bağlamak istiyor.

İkinci yarının ilk maçında Ergene Velimeşe karşısında kötü bir yenilgi alan Sakaryaspor’da yönetim takıma yıldız bir transfer yapmanın peşine düştü. 2 sezon önce Sakaryaspor forması giyen Beykan Şimşek yeniden gündemde. TFF 1.Lig’de Osmanlıspor’dan ayrılma durumuna gelen Beykan’ın, Sakaryaspor Yönetimi’ne net bir cevap vereceği öğrenildi. Yeşil-Siyahlı formayı yeniden giymek isteyen Beykan’a, Osmanlıspor’dan transfer izni çıkarsa Sakaryaspor’a gelmesi kesin gözüyle bakılıyor.  Öte yandan Tuzlaspor’la yollarını ayıran Yasin Yener ve Devrim Taşkaya ile yönetim temas halinde. Yeni transferlere Elazığspor maçına kadar imza attırılması hedefleniyor.