Elazığspor'dan birlik & beraberlik çağrısı!

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Teknik Direktör Alaattin Tutaş ve takım kaptanları Yiğitcan Erdoğan ile Mesut Saray düzenledikleri basın toplantısıyla şehre destek çağrısında bulundu

Elazığspor'dan birlik & beraberlik çağrısı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da kritik Bld. Kütahyaspor maçı öncesi Kulüp Başkanı Teknik Direktör Alaattin Tutaş ve takım kaptanları Yiğitcan Erdoğan ile Mesut Saray kameralar karşısına geçti. Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında ilk olarak konuşan Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, “Zorlu bir sürece giriyoruz, önümüzde kazanmamız gereken 4 maç var ve Allah’ın izniyle hepsini kazanmak istiyoruz. Elazığspor'umuzu ait olduğu yerlere tekrar döndüreceğiz. Tabi maddi sıkıntılarımız var ama bu sıkıntıları birlikte ve desteklerinizle aşabileceğimize inanıyoruz. Bu süreçte deplasman olsun prim destekleri olsun her konuda belediye başkanımız yanımızdaydı. Sadece belediye başkanımızla olacak ve devam edecek bir konu değil. Bu konuda herkesin elini taşın altına sokması lazım. Buradan öncelikle Elazığlı iş adamlarımızı, durumu iyi olan vatandaşlarımızı maddi ve manevi anlamda destek olmalarını bekliyoruz. Çünkü biz elimizden geleni yapıyoruz. Takım içinde güzel bir hava yakaladık. Kümede kalmak için kalan maçları da taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 

SMS KAMPANYASI FİYASKO!
Elazığspor'a maddi destek sağlamak amacıyla başlatılan SMS kampanyasının ise tam bir fiyasko olduğuna dikkat çeken Başkan Çayır, "Taraftarımızın direkt olarak kulübe destek olabilmesi için SMS kampanyası başlattık ama sonuç hiç de beklediğimiz gibi olmadı. Stada izlemeye gelen kişi sayısı 2.500 iken SMS kampanyamıza katılan kişi sayısı 1.200 civarlarında kaldı. Yazıktır bu takım hepimizin önceki yönetimlere küsüldüğü için şimdi destek vermemek mantıksızdır. Her işimiz şeffaf ve ne yaptığımız ortada. Tekrardan Elazığ’a gönül vermiş taraftarlarımıza iş adamlarımıza siyasilerimize sesleniyorum gelin hep birlikte bu zor süreci de atlatalım beraber eski günlerimize dönelim. Şuna da değinmek istiyorum şimdi bize yüz çevirenleri zor günümüzde yanımızda olmayanları zaferimize ortak etmeyeceğimizi de bilmelerini istiyorum. Çok fazla bir şey söylemek istiyorum ama kendimi tutuyorum. İnşallah bu sene kümede kalıp, gelecek sezon şampiyon olacağız” dedi.

TUTAŞ: "BİRLİKTELİK SINIRLI KALMAMALI”
Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, Elazığspor’un verdiği kurtuluş mücadelesinde belirlenen hedefe ulaşılmasında tüm Elazığ’ın kenetlenmesi gerektiğini belirterek, “Biz bu takımın ligde kalması için tüm camia olarak kenetlenmiş durumdayız. Sezon başında bu takımın yaşaması adına yönetime gelen başkanımız ve yönetim kurulu ellerinden geleni bugüne kadar yapmışlardır. Devre arasında transfer tahtasının açılması ile bu takıma yapılan takviyeler ile takımımız güçlendirilmiş ve ligde kalma mücadelesinde de belirlenen hedefe ulaşmanın gayretini göstermektedir. Bu mücadelemizin sadece kulüp ile yönetim ile ve bize destek veren sınırlı sayıda ki ilimizin yöneticileri ve işadamları ile kalmamasını istiyorum. Bize tüm Elazığ’ın sahip çıkması verdiğimiz mücadelenin daha üst düzeyde olmasını sağlayacaktır. Bu destek illa ki maddi olacak değil, manevi desteklerinde bizim için çok önemli olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Bu takımın tüm oyuncuları genci, yaşlısının tek düşüncesi bu takımı hedefine taşımaktır. Bunun içinde inanmış ve yürekleri ile oynuyor mücadele veriyorlar. Bu mücadelenin desteklenmesi, futbolcuların yalnız olmadığını görmeleri onların da mücadelesini artıracaktır. Bu takım kalitesi ile yüreği ile inancı ile bu ligde kalmak adına adımlarını atmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

YİĞİTCAN: “ARMANIN YAŞAMASI GEREKİYOR”
Elazığspor Takım Kaptanı Yiğitcan Erdoğan, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek; ’’Birçok kulüp zor zamanlar geçiriyor, komşumuz Malatyaspor şuan bu kötü giden takımlara en yakın örnek. Şehrimizin takımına sahip çıkılmasını istiyoruz. Başkanımız hocamız ve biz oyuncular olsun hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Güzel bir hava yakaladık, 6 maçtır kaybetmiyoruz.  Takım şuan da birlik ve beraberlik içinde. Kümede kalabilmek için son ana kadar savaşacağız. Burada maddi ve manevi desteğe, morale ihtiyacımız oluyor. Başkanımızın da dediği gibi geçmiş yönetimlere küsüp destek vermekten kaçınmasınlar. Taraftarımızın maçlara gelerek bizlere itici güç olsunlar. Hakemlerin verecekleri kararlar ile hakkımızı yemelerine izin vermesinler. Keza iş adamlarımız büyüklerimiz onların da arkamızda olduklarını hissetmek istiyoruz. Elimde bir kırık var oynamak istedim ve kendimi denedim ama kırığın acısı dışında baş dönmesi gibi etkileri olunca daha fazla riske atmak istemedim ameliyat olma durumu var ama ben olmasam da aslan gibi arkadaşlarım var onlar gerek her şeyi yapacaklardır. Bu güzel seriyi devam ettirerek önümüzdeki maçları da kazanarak 55 yıllık bu kulübü kümede tutmak istiyoruz” ifadelerini kullandı

MESUT: "BU ŞEHİR MUTLULUĞU HAK EDİYOR"
Elazığspor takım kaptanlarından Mesut Saray ise, “Biz buraya gelirken takımın durumunu bilerek geldik. Bu takımın ligde kalması adına bir mücadeleye başladık. İlk günlerde Elazığspor’a düştü gözü ile bakılırken bugün Elazığspor bu ligde kalır şeklinde görüşlere döndü. Geçen hafta lideri yendik bu hafta sonunda ikinci ile oynayacağız. Maçlarımızı oynadıkça bizi bu ligde tutacak sonuçları almaya devam edeceğiz. Biz kendimize inanıyoruz güveniyoruz, bu mücadelemizin desteklendiğini görmek ise bizi daha çok sorumluluk altına sokacaktır. Bu şehir mutluluğu hak ediyor inşallah bu mutluluğu yaşatacağız” diye konuştu.