Elazığspor'da hazırlıklar tamamlandı

Cumartesi günü deplasmanda Grandmedical Manisaspor ile karşılaşacak olan Elazığspor, yaptığı tek çalışma ile hazırlıkların Elazığ etabını tamamladı

Elazığspor'da hazırlıklar tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazı Temsilcimiz Elazığspor’da Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Grandmedical Manisaspor maçı hazırlıklarının Elazığ ayağı tamamlandı.

Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, bu doğrultuda günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Dün saat 13.00’te Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, şut ve kanat varyasyonları ağırlıklı çalışmalar üzerinde duruldu.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana İzlanda Milli Takımı’nda bulunan Elmar ile sakat olan Andreas Tatos katılmadı.

Dün yaptığı tek çalışma ile Grandmedical Manisaspor maçı hazırlıklarının Elazığ etabını tamamlayan Bordo-Beyazlı Ekibimiz, bugün saat 11.15’te özel bir havayoluna ait tarifeli uçak ile İzmir’e gidecek ve ardından karayoluyla Manisa’ya geçecek. Karşılaşmanın son çalışmasını bu kentte gerçekleştirecek olan Bordo-Beyazlılar konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye koyulacak.