'Elazığ Tanıtım Günleri' İstişare Edildi

ELAZIĞ ADINA ÖNEMLİ BİR FLİYET OLACAKTIR

 

Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar, Vakıf Genel Sekreteri Murat Katipoğlu, Vakıf Yö

'Elazığ Tanıtım Günleri' İstişare Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ELAZIĞ ADINA ÖNEMLİ BİR FAALİYET OLACAKTIR

 

Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar, Vakıf Genel Sekreteri Murat Katipoğlu, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kent ile Ankara Elazığ Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tahir Erdem’i makamında kabul eden Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Tanıtım Günleri’nin Elazığ adına çok önemli bir etkinlik olduğunun altını çizdi.

Elazığ TSO Meclis Üyesi Kasım Çelik’in de hazır olduğu ziyarette bir değerlendirmede bulunan Başkan Alan, Ankara’da faaliyetlerini sürdüren vakıf ve derneğin Elazığ adına çok önemli hizmetlere imza attığını ifade ederek, “Anakara’da Elazığ’ın tanıtımı ve bu şehrin sorunlarının çözümü ve gelişimi için yoğun mücadelenize şahidim. Şahsım ve odam adına sizlere tüm bu girişimleriniz nedeniyle teşekkür ediyorum. Yine bu yıl 5-8 Ekim tarihlerinde Ankara’da ikincisi düzenlenecek olan Elazığ Tanıtım Günleri için yoğun mesainizin devam ettiğini biliyorum. Biz oda olarak bu konuyu çok önemsiyoruz. Malumunuz olduğu üzere Cazibe Merkezi kapsamında yer alan Elazığ aynı zamanda OSB’de yapılacak yeni yatırımlarda da Teşvik Yasası kapsamında 6. Bölge desteklerinden istifade ediyor. 10 yıl sürecek olan bu programın çok iyi ve planlı bir şekilde tüm Türkiye genelinde anlatılması gerekiyor. Tanıtım Günleri bu sevile ile çok önemli bir organizasyondur. Ben sizlere ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

ELAZIĞ TSO’NUN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ…

 

Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar da yaptığı değerlendirmede Başkan Alan’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanım nazik kabulünüz ve değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bizler gecikmiş olan bir ziyareti ancak bugün yapabildik. Ankara’dan sizlerin çok değerli çalışmalarınızı ve girişimlerinizi takdirle takip ediyoruz. Sizleri tüm bu girişimleriniz nedeniyle kutluyorum. Elazığ için çok önemli hizmetler yapıyorsunuz. Tanıtım Günleri için vermiş olduğunuz destek bizlere güven veriyor ve çalışma azmimizi artırıyor. İnşdigerah Ankara Kültür Derneği ve sizlerle çok daha güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben bu vesile ile, göstermiş olduğunuz yakın ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi