Elazığ SYSK'nın tesisleri dezenfekte edildi

Elazığ SYSK'nın tesisleri dezenfekte edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Kübra Kabukçu

İlimizin başarılı Spor Kulüplerinden biri olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, normalleşme takvimi doğrultusunda çalışmalara başladı.

Bu kapsamda dernek bünyesinde bulunan Fitness Odası, Etüt odası, Soyunma Odaları ve Spor Salonu Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ilaçlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı İsmail Bayraktar;

“Mart ayının ortalarından bugüne kadar tüm aktivitelere kapatmış olduğumuz derneğimizi ve Spor Tesisimizi yeniden açmanın heyecanı içindeyiz. Normalleşme takvimine göre 1 Haziranda açılacak olan dernek binamız ve spor tesislerimizi devletimizin ön gördüğü kurallara uyarak hazırlamaya devam ediyoruz. Elâzığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü olarak pandemi sürecinde küçüğünden büyüğüne, antrenöründen sporcusuna hepimiz devletimizin koymuş olduğu kuralara uymaya özen gösterdik. Bu hassasiyetlerinden dolayı tüm ESYSK ailesine teşekkür ederim. Yine bugün tesisimizin ilaçlanmasında, Başta Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğluları’na, Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür’e ve emeği geçen herkese şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim. Umarım bu virüs belası en kısa zamanda ülkemizi terk eder. Ancak bizde vatandaşlar olarak bu sürece destek olmalıyız. ESYSK ailesi olarak Maske, Mesafe ve Temizlik konusunda en üst düzeyde kurallara uymaya özen göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.