ELAZIĞ SGK'DAN AKMURAT'A ZİYARET

Elazığ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ayhan Tuncer, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat'ı makamında ziyaret etti.

ELAZIĞ SGK'DAN AKMURAT'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette konuşan SGK Müdürü Tuncer, il müdürlüğüne yeni atandığı için kurum ve sigorta mükelleflerine tanışma ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

SGK'nın önemine değinen Tuncer, "Etkin verimli ve hızlı çalışan bir kurum olmamız çok önemli. Bizim performansımızın kilidini bu açıyor. Çok kıymetli belediye başkanlarımızı makamlarında ziyaret ediyoruz. Kurumsal işler ve projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz."

Belediye Başkanı Akmurat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki dönemdir belediye başkanlığı yaptığını anımsattı.

Akmurat, şunları kaydetti:"Yaklaşık 8 yılı geride bıraktık. Bu süre içerisinde de tüm kamu kurumları, tüm odalar ve dernekler hepimiz hizmet ediyoruz. Bu makamlar gelip geçici makamlar. Geride hoş seda bırakabiliyorsak o anılacak. Bulunduğumuz makamlarda da vatandaşa hizmet etme noktasında ortak çalışmalarla neleri yapabileceğimiz konusunda güzel ilişkilerimizi bütün kurumlarla hep iyi yürüttük. SGK noktasında da bugüne kadar sorunumuz olmadı."