Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi 'İnşaat Yapım' Sözleşmesi İmzalandı

Ziver Holding tarafından ihalesi alınan Hankendi mevkiinde yapılacak olan Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi İnşaatının sözleşmesi imzalandı.

Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi 'İnşaat Yapım'  Sözleşmesi İmzalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İhaleye katılan firmalar arasında en uygun teklifi veren Ziver Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ziver Petrol AŞ. 49.494.494.49 TL vererek ihaleyi kazanmıştı.

Elazığ İl Özel İdare Toplantı Salonunda düzenlenen imza töreni ile Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi İnşaatının sözleşmesi imzalanarak, inşaatın temeli kısa sürede atılacak.

Ülkemizin birçok bölgesinde başta otoyol, köprü, tünel ve baraj taahhüt işleri yapan ve başarıları ile Elazığ'ın yüz akı olan Ziver Holding, ilimize kazandıracağı Polis Meslek Eğitim Merkezi inşaatı ile de başarılarına yeni bir zincir eklemiş olacak.

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Polis Meslek Eğitim Merkezi inşaatının temelini kısa zaman içerisinde atacaklarını belirterek, inşaatın bitim süresinin 900 gün olduğunu belirtti.

Bu yatırımın Elazığ'a ve bölgemize hayırlı olmasını dileyen Demirci, bu yatırımın Elazığ'a kazandırılmasında emeği geçen başta Emniyet Genel Müdürü hemşehrimiz Mehmet Aktaş olmak üzere herkese teşekkür etti.

Demirci, “Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi İnşaatı yapım işi sözleşmesini imzaladık. Hayırlı olsun.”dedi.