Elazığ Muhtarlar Derneği'nden Hakimiyet'e övgü

Hüseyin Kabukçu / 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret gerçekleştirdi

Elazığ Muhtarlar Derneği'nden Hakimiyet'e övgü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül ve yönetim kurulu üyeleri Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettiklerini belirterek, “Gazeteciler bu toplumun aynasıdır. Gazetecilerimiz zor şartlarda görev yapmaktalar. Bugün unutulmamaları adına ziyarete geldik. İnşallah gazetecilerimizin ilimizin, ülkemizin sorunlarını yansıtmak için kalemini kullanırlar. Hakimiyet Gazetesi de cesur gazetelerimizden biri. Elazığ’ımızın menfaatlerine öncülük yapmış bir gazetemiz. Ben bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Sivrice Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Orhan da Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayarak, çalışmalarımızda başarılar temenni etti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Toprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm muhtarlara çalışmalarında kolaylıklar diledi.