Elazığ Karakoçan, taktik çalıştı

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 24. Haftası'nda Şile Yıldızspor'la deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz, hazırlıklarını sürdürüyor

Elazığ Karakoçan, taktik çalıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Geçtiğimiz hafta sahasında İçel İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, 24. haftada deplasmanda oynayacağı Şile Yıldızspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Zorlu maçın hazırlıklarına Cuma günü ara vermeden başlayan 3. Lig temsilcimiz, günü tek çalışma yaparak tamamladı. Saat 13.00’te Bahçelievler Sentetik Çim Saha'da gerçekleştirilen günün tek antrenmanında teknik-taktik ağırlıklı çalışmanın ardında çift kale maç yapıldı. Teknik Sorumlu Ender Çınar ve yardımcıları refakatindeki antrenmana sakatlıkları süren Semih Ekmen ve Burak Özbakır katılmadı. Elazığ Karakoçan FK, Salı günü yapılacak olan çalışmalarla Şile Yıldızspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

KAHVALTI JESTİ
Alper Kundura işletme sahibi Sami Erdem ve Ersan Prefabrik işletme sahibi Ersin Çelik dün sabah kahvaltısında futbolcular ve teknik heyeti ağırlayarak, takıma Şile Yıldızspor maçında başarılar diledi. Kulüpten yapılan teşekkür açıklamasında; “Takımımızı kahvaltıda ağırlayarak destek ve moral verdikleri için Sami Erdem ve Ersin Çelik'e teşekkür ederiz” denildi.