Elazığ Karakoçan FK'DA, Akademi Ligi Harekatı!

İlimizi bu sezon TFF 3.Ligi'nde temsil edecek olan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, geleceğini garanti altına alabilmek amacıyla alt yapıya yönelik çalışmalara başladı.

Elazığ Karakoçan FK'DA, Akademi Ligi Harekatı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3.Lig'de yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Tuncay Kaymak Başkanlığı'ndaki Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, altyapıya da yatırım yapmaya başladı. Mavi-Beyazlı ekip, 2021-2022 sezonunda Akademi Ligi'nde ilimizi temsil etmek için girişimlere başladığı spor servisimize gelen bilgiler arasında.

Elazığ Karakoçan FK'nın iyi bir altyapısının olması için girişimlere başlayan Mavi-Beyazlı Yönetimin hedefi " U15, U16, U17 ve U19 olmak üzere Akademi Ligleri'ne katılmak.  Elazığ Karakoçan FK bu liglere katılmalarının en büyük amacı alt yapıdan Elazığ ve çevre ilçelerden futbolcular yetiştirmek ve yetişen bu genç futbolcuları ilimiz futboluna kazandırarak A takıma yetiştirmek.

Öte yandan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü'nde altyapı ve Akademi Ligi ile ilgili çalışmaların Başkan Tuncay Kaymak ve 2.Başkan Serkan Gündoğdu önderliğinde yapılacağı belirtildi.