Elazığ Karakoçan, Çarşambaspor'u ağırlayacak

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 19. Haftası'nda temsilcimiz, play-offun iddialı ekiplerinden Çarşambaspor'u konuk edecek

Elazığ Karakoçan, Çarşambaspor'u ağırlayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 19. Haftası’nda Samsun ekibi Çarşambaspor’u ağırlayacak. İkinci yarının ilk hafta maçında deplasmanda Arhavispor karşısında şok bir yenilgi alan temsilcimizde hedef geçen haftaki puan kayıplarını telafi etmek. Yeni transferleriyle bambaşka bir kabuğa bürünen Elazığ Karakoçan FK, alt sıralara yaklaşmama mücadelesi veriyor. Rakip Çarşambaspor ise grubun play-off kovalayan takımlarından.

HAKEM KAHRAMANMARAŞ’TAN
Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre Elazığ Karakoçan FK – Çarşambaspor maçında Kahramanmaraş Bölgesi Klasman Hakemi Serkan Gürbüz görev yapacak. Gürbüz’ün yardımcılıklarını yine K.Maraş Bölgesi’nden Yunus Yıldız ile Hatay Bölgesi’nden Ahmet Fındık yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak Kilis Bölgesi’nden Bölgesel Lig Hakemi Mehmet Çekiç görevlendirildi.
Perşembe günü saat 13.00’te başlayacak olan müsabakaya Doğukent Stadyumu ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 19 puanla 10. sırada bulunurken, Çarşambaspor 30 puanla 4. durumda.