Elazığ'ın Güçlü ve Cesur Sesi, Hakimiyet 12 yaşında

Şehrin sorunlarını ve çözüm yollarını gür ve etkili gücüyle 12 yıldan beri haykıran Hakimiyet Gazetesi, bu duruşuyla halkımızın güvenini kazanmakla birlikte en çok okunan gazete konumuna yükseldi.

Elazığ'ın Güçlü ve Cesur Sesi, Hakimiyet 12 yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizin sorunlarını dile getirerek ilimiz medyasına yeni bir ses ve anlayış getiren Hakimiyet Gazetesi 12. yayın yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.  
12 yıllık yayın hayatında önemli bir başarı göstererek şehrin en çok takip edilen ve kamuoyunun vicdanı olan Hakimiyet Gazetesi, geniş bir okur kitlesine ulaşmayı başardı.

ŞEHRİN BULUŞMA ADRESİ 
Elazığ’ın sorunlarını çarpıcı ve etkili bir dil ve anlayışla dile getiren Hakimiyet Gazetesi, 12 yıl süreyle hem haberleri, hem de yorumlarıyla şehrimizi merkeze alan ve şehrin kalkınmasına katkı sunacak yayınlara imza attı. 

MERKEZİNE ŞEHRİ VE HEMŞERİLERİMİZİ ALDI
12 yıl boyunca, gazetecilik mesleğinin  kendisine yüklediği misyon ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmenin mücadelesini veren Hakimiyet Gazetesi, editöryal bakış açısının merkezine şehrimizi ve şehrimiz insanlarının yaşadığı sorunları koydu.

12 yıl süresince Hakimiyet Gazetesi, hiçbir sorunu görmezden gelmedi, yaşanan problemleri birileri rahatsız olacak endişesi ile arka plana itmedi. Sorunu gördüğü halde görmezden gelen ve üzerini örten asla olmadı. Halkımızın yaşadığı problemleri dile getirirken de sırf bardağın boş tarafını görüp sürekli eleştiren taraf olmadı. Sorunu yaşayanı da sorunun çözme konumundaki kişi ve kurumları da paydaşı gördü.

TOPRAK; “DOĞRULARIN YANINDA, YANLIŞLARIN KARŞISINDA OLDUK”
Hakimiyet Gazetesi’nin, yanlışa dikkat çekmekle birlikte doğruların hep savunucusu olduğunu ifade eden Hakimiyet Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Ahmet Toprak şunları söyledi:“Hakimiyet Gazetesi, doğruları dile getirirken ve bunları ısrarla savunurken kınayıcılarının kınamasından asla çekinmedi. Yaptığı her haber ve yorum, halkın çıkarlarını gözetmek amaçlıydı. Zaman zaman yayınlarımıza bazı çevre ve kurumlardan itiraz sesleri yükselse de zaman hep bizi haklı çıkardı ve günün sonunda hakkı teslim edilen Hakimiyet Gazetesi oldu.”

HALKIMIZIN SESİ HAKİMİYET’TEN YÜKSELDİ
Hakimiyet Gazetesi’nin büyük sorunların yaşanmasının başlangıcı olan 24 Ocak depremi ve ardından yaşanan pandemi ve  son yaşanan ekonomik krizde halkın sesi, deprem mağdurların taleplerinin en üst seviyede ifade edilip kamuoyunda tartışılmasına ve kurumların o alana yönelmesine vesile olduğunu ifade eden Toprak, depremin hemen sonrasında kurumların çalışmasını eleştirmek yerine yüreklendirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak için yayınlar yaptığını, şehrin yeniden yapılanmasında ve inşasında da halkın beklentilerinin ve umutlarının tek adresi Hakimiyet olduğunu ifade etti.

MOTİVASYONU YÜKSELTEN OLDUK
Hakimiyet Gazetesi’nin  öncelikle bu şehir için çalışan ve bu şehrin seçtikleri yönetici, siyasetçi ve işini doğru, adil ve şeffaf yapan bürokratın  destekçisi olduğunu ifade eden Hakimiyet Gazetesi’nin İmtiyaz sahibi Ahmet Toprak,  Hakimiyet Gazetesi’nin bu şehirde ortak yaşama kültürü ile birlikte sorunları tartışma ve ortak akılla çözmenin gerekliliğine vurgu yaptıklarını, siyasi görüş farklılıklarını bir kenara bırakıp herkesin bu şehre katkı yapabileceğine dikkat çektiğini, İl yöneticileriyle  sürekli irtibat halinde olunarak yapılan hizmetleri desteklediklerini, eksikliklerin giderilmesi konusunda yapıcı öneriler sunduğuna dikkat çekti.

ELAZIĞ’I SAHİPLENDİK
Zaman zaman bazı kesimlerce ifade edilen şehrin sahipsizliği konusuna şiddetle karşı durduklarını, bu söylemin şehre, şehir insanına, yerli ve yabancı yatırımcıya olumsuz olarak döndüğünü ve böylelikle ilimizin faydasına değil zararına bir söylem olduğuna dikkat çektiklerini ifade eden Toprak,  buna kaşın şehrimize hizmet eden kurumların hem önünü açmak hem de çalışmalarındaki tempolarını yükseltmek amacıyla ön kesen ve moral bozan değil, yol gösteren ve motive edici  olmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

HAKİMİYET TV, BÜYÜK KABUL GÖRDÜ
Elazığ’ın güçlü ve özgür sesi Hakimiyet Gazetesi olarak 12. yayın yılında daha güçlü ve etkin bir gazetecilik ortaya koyduklarını ifade eden Toprak, Hakimiyet Tv’nin yayın hayatına başlamasıyla birlikte başlatılan canlı yayınlar, halkımızın sorunlarının yer aldığı ve değişik konularda yaptırılan anketlerle şehrin buluşma noktası haline geldiğini belirterek, yazılı basın alanında olduğu gibi sosyal medya alanında da önemli bir çıkış yakaladıklarını kaydetti.

HAKİMİYET, GAZETECİLİK MESLEĞİNİ ŞAHSİ AMAÇLARA ALET ETMEDİ
Gazetecilik gibi saygın ve kamuoyunun sesi olma özelliği olan bu kutsal mesleği, şahsi çıkarlara ve özellikle dirayetsiz, devlet yönetme geleneği ve iradesinden yoksun olan kamu kurum ve kuruluşlarının  bazı yöneticilerinin  üzerinde bir baskı aracı olarak kullanıp tehdit ve şantajla rant temin etmeye çalışanların aksine, kamunun malına sahip çıkan, bu konudaki yanlışlara sürekli dikkat çeken bir yayın anlayışına sahip olan Hakimiyet, bu özelliği ile devletin dolayısıyla halkın tek kuruşunun ziyan olmaması adına önemli haberlere imza attı.

GÜÇLÜ KADRO+YETKİN KALEMLER=BAŞARI
“Hakimiyet Gazetesi’ni 12. yaşında  şehrin en etkin ve en çok okunan bir konuma yükselten kadromuz, bundan sonra da başarı çıtasını her gün daha yükseklere çıkarmanın gayretini ortaya koyacak ve yeni başarılara imza atacaktır.

Bu vesileyle;  Genel Yayın Yönetmenimiz, Yazı İşleri Müdürümüz, muhabirlerimiz, dizgi, baskı, dağıtımda görevli arkadaşlarımız ile yazılarıyla güç veren yetkin yazar kadrosuna sonsuz teşekkürler…

HALKIMIZA MİNNETTARIZ
12 yıl süresince gazetemizi başta sosyal medya platformları olmak üzere birçok mecrada il içi ve il dışından takip ederek bizleri bir numaraya taşıyan,  tebrikleri yanında tenkitlerini de açık sözlülükle paylaşan tüm okurlarımıza sonsuz teşekkürler.