Elazığ İl Özel İdaresi'nden İpekyolu Uluslararası Gençlik Merkezi Drone ve Roket Takımı'na Tam Destek

Elazığ İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyetlerine devam eden İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Drone ve Roket Takımı Aksaray ve Bursa illerinde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Drone ve Roket Türkiye Finalleri Yarışması öncesi İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay'ı ziyaret ettiler. 

Elazığ İl Özel İdaresi'nden İpekyolu Uluslararası Gençlik Merkezi Drone ve Roket Takımı'na Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde bir ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan ve İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyetlerde bulunan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi gerçekleştirdiği etkinliklerin yanında gençlerimizi TEKNOFEST gibi yarışmalara da hazırlayarak kendilerini geliştirmelerine imkân sağlıyor. 
Bu kapsamda Türkiye’nin milli teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek festivali olan TEKNOFEST’e, İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin sekiz kişiden oluşan Roket takımı Aksaray ilinde, sekiz kişiden oluşan Drone ekibi ise Bursa ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonalarına katılarak şehrimizi temsil edecek.   

1-12 Eylül 2021 tarihleri arasında Aksaray ilinde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Roket Türkiye Şampiyonası Yarışması’na sekiz kişilik ekip ve 1 proje ve 13-19 Eylül 2021 tarihleri arasında Bursa ilinde gerçekleştirilecek TEKNOFEST Drone Türkiye Şampiyonası Yarışması’na sekiz kişilik ekip ve 2 proje katılacak olan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi ekibi Genel Sekreter Ali Şiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay’ı ziyaret ederek, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

GENEL SEKRETER ŞİŞ: GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Drone ve Roket takımının ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek;” Gençlerimizin her alanda kendilerini geliştirmeleri için her türlü desteği vermekteyiz. İpek Yolu Uluslararası Gençlik Merkezi’nin Drone ve Roket Takımı ile TEKNOFEST Final yarışmalarına katılması şehrimiz için son derece önemlidir. İl Özel İdaresi olarak her türlü desteğimiz sizlerledir. Bugüne kadar ortaya koyduğunuz başarıların devamını diliyorum” dedi.

GENEL SEKRETER YARDIMCISI DR. OKUBAY: DESTEKLERİMİZ SİZLERLE
Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay ise ziyarette gençlerin milli teknolojilerin gelişmesinde gayretlerinin ülkemiz açısından çok kıymetli olduğunu belirterek; “İpek Yolu Uluslararası Gençlik Merkezi Drone ve Roket Takımımız öyle inanıyorum ki, TEKNOFEST’ten de güzel neticeler alacaktır. Bizler ekibimize güveniyoruz. Desteklerimiz her zaman sizlerledir.” değerlendirmesine bulundu.