Elazığ İl Özel İdaresi Garnizon Şehitliğinde Bakım Ve Onarım Çalışması Yaptı

Elazığ İl Özel İdaresi, vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlerimizin kabirlerinin bulunduğu Garnizon Şehitliği'nde bakım ve onarım çalışması yaptı.

Elazığ İl Özel İdaresi Garnizon Şehitliğinde Bakım Ve Onarım Çalışması Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kamelyaların ve oturma bankalarının bakım, onarım ve boyanmasının yanında çevre duvarların da demirleri boyandı.

Türkiye’nin örnek şehitliklerinden biri olan Garnizon Şehitliği’nde gerçekleştirilen çalışma ile iklim koşullarından dolayı zamanla yıpranan ve boyası dökülen ahşap ve demir aksamların bakımı yapılmış oldu.

ŞİŞ: "ŞEHİTLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ"

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Garnizon Şehitliğinde gerçekleştirilen çalışmalardan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek;” Bu aziz vatan için canın feda etmiş kahraman şehitlerimize minnettarız. Onların kabirlerinin bulunduğu alana hizmet etmek bizler için büyük bir gururdur. Şehitliklerimize ve şehitlerimizin manevi şahsiyetlerine her zaman çok büyük değer veriyor; hassasiyet gösteriyoruz. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor; şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. “dedi.