Elazığ derbisinde gülen Belediyespor!

Elazığ'ın profesyonel liglerde mücadele eden takımları Elazığspor ve Elazığ Belediyespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi

Elazığ derbisinde gülen Belediyespor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Elazığspor ile TFF 3. Lig 2. Grup’ta play-off için yarışan Elazığ Belediyespor, ara dönem hazırlıkları kapsamında karşı karşıya geldi. Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanan ve Elazığ Bölgesi Hakemi Bayram Sarıyıldız’ın düdük çaldığı maça Elazığspor; Ahmet Doğan, Tufan, Ömer Faruk, Hebat, Ahmet Burak Solakel, Kadir Bekmezci, Cihan, Murathan, Murat Ceylan, Cengizhan ve Sefa onbiriyle çıktı.  Elazığ Belediyespor ise; Ogün, Sabri, Burak Kavlak, Burak Keskin, Batuhan, Can, Oktay, Cenk, Semih, Mazlum ve Ahmet Gökbakar (Deneme) onbiriyle sahadaki yerini aldı. Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilk yarısında her iki takım da hücum bölgelerinde eksik kalınca devreye golsüz eşitlikle girildi.

ELAZIĞSPOR ÜSTÜNLÜĞÜ KORUYAMADI

Maçın ikinci yarısına etkili başlayan Elazığspor’da 53. dakikada Sefa’nın sağ çaprazdan sert şutu direkten dışarı çıktı. Bu pozisyonun bir dakika akabinde sağ kanattan ceza sahasına yerden yapılan ortayı Murathan filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra toparlanan Elazığ Belediyespor’da 76. dakikada kaleci Ahmet Doğan’ın büyük hatasını affetmeyen Ahmet Gökbakar skora denge getirdi. 88. dakikada Oktay’ın müthiş ara pasında Ferhat düzgün bir vuruşla fileleri havalandırarak Elazığ Belediyespor’u 2-1 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca ara dönemin son hazırlık maçında gülen taraf 2-1’lik skorla Elazığ Belediyespor oldu.