Elazığ'da maçın ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş hazırlık maçı sonrası sahipsizlikten dert yanarken, Elazığ Belediyespor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş lig başlayana kadar hazır hale geleceklerini söyledi

Elazığ'da maçın ardından
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Ara dönem hazırlıkları kapsamında hazırlık maçında karşı karşıya gelen Elazığspor ile Elazığ Belediyespor’un teknik kurmayları maç sonu değerlendirmelerde bulundu. 2-1 Elazığ Belediyespor üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Futbolun doğrularını her iki takım da sahaya yansıttı. Zaman zaman keyifli anlar da vardı. Bizim amacımız son hazırlık maçında camiaya başka mesajlar vermekti. Bizim çocuklara sahip çıkılmadığı sürece kimse merak etmesin bu takım küme düşmeyecek. Benim tek desteğim taraftarlardan. Gördük ki bize belediye başkanımız haricinde kimsenin destek olacağı yok. Transfer tahtası açılacak mı diye soruyorlar. Yok kardeşim açılmayacak. Biz içerimizi halledemiyoruz daha nasıl açalım transfer tahtasını. Bu kadar borcu kimse görmüyor mu? Ne medyası, ne taraftarı, ne de mülki amirleri bu takıma destek vermek için bir şey yapmıyor. Ben çok üzüntülüyüm. 300 Trilyon borcu olanlar tahtayı açıyor, biz açamıyoruz. Tahtayı açamıyorsak da bu çocuklara destek verelim. Bu çocukların yaş ortalaması 18. Düşmek mi kaderi olsun Elazığ’ın? 40 Trilyon borç Elazığ için komik rakamlar. Ben 40 senedir futbolun içindeyim. Çalıştırmadığım takım kalmadı. Hiçbir şekilde destek verilmeyen bir takım daha görmedim. Biz daha Yiğitcan’ı getiremedik. Destek verilsin ki biz takımı ligde tutalım. Böyle giderse geçmişte bir Elazığspor vardı diye anarız” ifadelerini kullandı.

TUTAŞ: “ELAZIĞ FUTBOLUNU TEKRAR CANLANDIRMAMIZ LAZIM”

Sahaya çıkan kadrodan 4-5 ismin eksik olduğunu dile getiren Elazığ Belediyespor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, “Ağrı 1970 Spor maçının taktiğini denemeye çalıştık. Bana göre zevkli bir müsabaka oldu. Zaman zaman sertlikler olsa da dostluk ön plandaydı. Skor bizim için önemli değil. Eksiklerimizi görmek istedik. Levent hocamız da bizi kırmadı. Güzel bir maç oldu. Levent hoca biraz dertliydi haklı olarak. Elazığ’ın iki tane profesyonel takımı var, ikisine de sahip çıkılmalı. Taraftarların iki takıma da sahip çıkması lazım. Elazığ futbolunu tekrar canlandırmamız lazım. Önümüzdeki sezonlarda neler yapabileceğimizi söylemeliyiz” dedi.