ELAZIĞ'DA COVİD- 19 AŞI UYGULAMASI KONULU BAŞHEKİMLER TOPLANTISI DÜZENLENDİ

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT, başkanlığında olmak üzere Elazığ'daki Kamu, Üniversite ve özel hastane başhekimlerinin katıldığı Covid-19 Aşı Uygulaması ve Aşı Odaları konulu bir toplantı gerçekleştirildi.

ELAZIĞ'DA COVİD- 19 AŞI UYGULAMASI KONULU BAŞHEKİMLER TOPLANTISI DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

13.01.2021 Çarşamba günü İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Konferans salonunda pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen toplantıya; hizmet başkanlarımız, Üniversite, özel ve kamuya ait il ve ilçe hastane başhekimler ve idareciler katıldı.

Toplantıda Covid-19 salgını sürecinde, Elazığ genelindeki kamu, üniversite ve özel  hastanelerin bünyesinde aşı uygulama hazırlıklarına başlanılması ve  sağlık tesislerinde Aşı Uygulama Odalarının kurulması öncellikli olarak ele alındı.

Pandemi sürecindeki tedbirlerin de konuşulduğu toplantıda yoğun bakım hizmetleri, hasta sevkleri, tesislerin tıbbi cihaz ve personel ihtiyaçları, sağlık kurulu raporları, evde sağlık ve sunulan diğer rutin hizmetler hakkında genel durum değerlendirmesi yapılarak, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.