ELAZIĞ'DA 300 İŞÇİ GÖNÜLLÜ ASKERLİK İÇİN BAŞVURU YAPTI

Elazığ Belediyesinde görevli 300 personel ellerinde Türk bayrakları ile Askerlik Şubesine gelerek,Zeytin Dalı Harekatına destek için gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

ELAZIĞ'DA 300 İŞÇİ   GÖNÜLLÜ ASKERLİK İÇİN BAŞVURU YAPTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kent Merkezinde bulunan Askerlik Şubesine gelen 300 Personel,gönüllü askerlik için sabahın erken saatlerinde beklemeye başladı.

Askerlik Şubesi yetkililerinde başvuru dilekçelerini alan Personeller,gerekli başvuruları yaptı.

Askerlik Şubesi önünde açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyesi Kontrol Şefi Bedri Genyüz,’’Bugün 300 arkadaşımız ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teröre karşı gösterdiği kararlı tutumu doğrultusun Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrine düzenlediği Zeytin Dalı operasyonuna katılmak için gönüllü askerlik başvurusunda bulunmak amacıyla Elazığ Askerlik Şubesi önünde toplanmış bulunmaktayız.’’dedi.

KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Genyüz,’’Kahraman ordumuz bölücü terör örgütlerine karşı destansı mücadelesini sürdürüyor.Bizler bu ülkenin her bir ferdi olarak kahraman ordumuzun yanındayız.Ülkemizi tehdit eden her türlü terör unsurlarına karşı milletçe ayaktayız.İstiklalimiz ve istikbalimiz için her zaman kıyamdayız.’’dedi.

PERSONELLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ise yaptığı açıklamada,’’Kendi düşünceleri ile Afrin’de kahraman mehmetciğimizin düzenlediği Zeytin Dalı operasyonuna destek olmak  ve manevi anlamda güç vermek amacıyla gönüllü askerlik yapmak için personellerimiz başvuruda bulundu.Personellerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’dedi.

SEVE SEVE ASKERE GİDERİM

Gönüllü askerlik başvurusunda bulunan Elazığ Belediyesinde görevli personel Bedri Yılmaz da yaptığı açıklamada,’’Vatanım ve milletimiz için seve seve askere giderim.Şuan bıraksalar işimi gücümü bırakıp giderim.Yeterki terör örgütleri bizim bayrağımızı yere indirmesin.’’dedi.

ASKERİMİZE DESTEK İÇİN GELDİK

Sait Ateş  Çelik ise yaptığı açıklamada,’’Şuan savaş için canımızı feda ediyoruz.Askerlerimiz zorluklar ile mücadele ediyor.Bizlerde askerimize destek için geldik.İnşallah ordumuz başarılı olarak geri dönerler.’’diye ifade etti.

AİLEMLE ASKERE GİTMEYE HAZIRIM

Necati Altunbaş isimli personel ise yaptığı açıklamada,’’Biz bugün Afrin’deki askerlerimize destek olmak için buradayız.Heran askere hazırız.Vatanımız için elimizden ne geliyorsa yaparız.Vatan bölünmez,Şehitler ölmez.Vatan için ölmek şarttır.Şuan askere çağrılsam ailemle hemen giderim.Bu nedenle  askerlik dilekçesi vermek için buradayım.’’dedi.