Elazığ Belediyespor transferleri açıkladı

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Gölcükspor'dan Oktay Pop ve İH Konyaspor'dan Ahmet Gökbayrak ile 1.5'ar yıllık sözleşme imzaladı

Elazığ Belediyespor transferleri açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ikinci yarı hedefini play-off olarak belirleyen Elazığ Belediyespor FK, kadrosunu iki isimle güçlendirdi. Kırmızı – Lacivertli ekip son olarak Gölcükspor forması giyen 32 yaşındaki kanat oyuncusu Oktay Pop ve 21 yaşındaki forvet Ahmet Gökbayrak’la 1.5 yıılık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Elazığ Belediyespor Kulüp Müdürü Metehan Kaçar da hazır bulundu.

OKTAY POP KİMDİR?

1988 Kocaeli doğumlu olan tecrübeli futbolcu, Kocaelispor’da profesyonelliğe adım attıktan sonra Lüleburgazspor, Mardinspor, Elazığspor, Tavşanlı Linyitspor, Denizlispor, Hatayspor, Tokatspor, Fethiyespor, Niğde Anadolu FK, Bayrampaşa ve son olarak Gölcükspor formaları giydi. Oktay, ligin ilk yarısında Gölcükspor formasıyla 15 lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yaptı. Elazığspor’un şampiyonluklarında da forma giyen tecrübeli kanat oyuncusu kariyeri boyunca 334 resmi maça çıktı ve 21 gole imza attı.

AHMET GÖKBAYRAK KİMDİR?

1999 Elazığ Kovancılar doğumlu olan Ahmet Gökbayrak, 2011 yılında Elazığ Yolspor ile filiz lisans alarak futbol kariyerine başladı. Daha sonra Kovancılarspor’a transfer olan Ahmet, 2015 yılında Türk futbolunun altyapıya önem veren takımlarından olan Bursaspor tarafından keşfedildi. Daha sonra ise Konyaspor altyapısına geçen Ahmet Gökbayrak, altyapılarda iki sezon oynadıktan sonra profesyonel yapıldı. Konyaspor’un pilot takımı 1922 Konyaspor’da da bir süre kiralık olarak görev yapan forvet oyuncusu, kulübü ile olan sözleşmesini sezon başında feshetti. Genç forvet bir süredir Elazığ Belediyespor teknik heyeti tarafından deneniyordu.

Kulüpten her iki futbolcu için yapılan açıklamada “yeni transferlerimize hoşgeldin diyor, Kırmızı - Lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” denildi.